Emina (nyk. Luna)

Lisätty sivulle: 2014-04-06

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Emina  (nyk. Luna)
24.4.2014 Emina sai kodin Sastamalasta.

***

Kuulunisia kodista:

09/2014 Iloiset terkut täältä Mouhijärveltä, jossa edelleen Lunan (ent. Emina) kanssa asustellaan!!! Parempaa koiraa saa ihminen hakea, mahtava tyttö meillä kyllä on. Nyt osaa kaikki käskyt ym, tulee varmasti aina sisälle pyydettäessä, ennen jäi aina lampaiden seuraksi makoilemaan :) Mutta….. Meidän perhe kun on niin rakastunut tähän lumoavaan nelijalkaiseen ystävään, pohdimme mieheni kanssa että haluaisimme nimenomaan teidän kautta meille toisen koiran Lunan kaveriksi. Terveisin. Luna ja kotiväki

***

Leikattu narttukoira, noin 5 kuukautta

6.4.2014 Emina on noin 5 kuukauden ikäinen leikattu saksanpaimenkoira mix narttu Tallinnan tarhalla.

Emina oli hylätty tarhalle sisarustensa Mintan ja Leanan kanssa. Katraaseen kuului myös urospentu, joka sai jo kodin Virosta. Emina on suurin tytöistä. Kuitenkin rauhallinen ja tasapainoisen oloinen pentu. Emina tarvitsee tottelevaisuuskasvatusta, jotta siitä kasvaa kunnon koirakansalainen. Ei ensimmäiseksi koiraksi saksanpaimenkoira perimänsä vuoksi.

Tulevan kodin pitää panostaa aktiiviseen elämään/harrastamiseen Eminan kanssa, jotta koira ei turhaudu. Ei nartun kanssa samaan kotiin.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.