Elya

Lisätty sivulle: 2009-06-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Elya
15.5.2010 Elya sai kodin Helsingistä

***

7.8.2010 Lisätty Elyalle kuva kodista :)

***

Steriloitu narttukoira, noin 1,5v.

28.3.2010 Lisätty Elyalle uusia kuvia.

2.2.2010 Elya on steriloitu.

22.1.2010 Lisätty Elyalle muutama uusi kuva sekä video jossa tyttö leikkii Billi-koiran kanssa:)

14.12.2009 Missä viipyilee Elyan harrastava koti? Tytön potentiaali valuu tarhalla täysin hukkaan… Elya innostuu silminnähden, kun se huomaa meikäläisen lähestyvän sitä. Tyttö rauhoittuu kuitenkin nopeasti, kun tajuaa että taskustani löytyy nameja ja niiden eteen tyttönen esitteleekin minulle osaamistaan. Istuminenhan nyt on ihan lasten leikkiä ja maahankaan ei neitosta tarvitse kauaa houkutella. Myös namien etsintä oli tyttösestä yhä enemmän kuin mukavaa.

Elya pisti myös leikiksi tarhalla kotiaan odottavan Baara-tytön kanssa. Elyan päivän tuntui kuitenkin kruunaavaan Suomi-tuliaisina tuotu kuivattu ruokatorvi jota tyttönen järsi autuas ilme kasvoillaan.

23.10.2009 Elya on täynnä iloa ja intoa kun sen luokse menee, kovin on tyttö muuttunut positiivisempaan suuntaan siitä kun tarhalle saapui. Elya on todella nopea tyttö oppimaan ja se osaa esimerkiksi jo käskyt istu, maahan ja seiso. Elya onkin hyvin utelias nuori neiti ja sitä on helppo motivoida. Elyasta saa joku onnellinen vielä oivan harrastuskaverin itselleen:)

13.9.2009 Elya on ihanan pirteä pikkulikka. No ei se ihan pieni ole, mutta sirpakka. Reippaasti lähti lenkille ja nameilla saatiin neidistä intoa tarjota istumista. Epävarmuuttakaan ei enää juurikaan näkynyt.

2.9.2009 Lisätty Elyalle uusia kuvia. Elya esiintyy kuvissa Pärnussa järjestetyssä Match Showssa 13- vuotiaan tytön kanssa. Elya on reipastunut todella paljon tarhalla oloaikana.

7.7.2009 Lisätty Elyalle uusia kuvia. Tyttö on kuvissa parhaan ystävänsä Molly-koiran kanssa:)

25.6.2009 Elya on vielä hieman epävarma nuori neitokainen. Kenties Elyalla ei ole liiemmin ollut ihmiskontakteja vai mistä lie johtuu tytön epävarmuus ihmisiä kohtaan. Elya haukkuu häkissään mutta silti se haistelee ystävällisesti vierasta ihmistä. Pannan laittoa Elya hieman jännittää mutta antaa sen silti nätisti laittaa. Hihnassa Elya kulkee vetäen. mutta pikkuhiljaa tytön meno silti rauhoittuu. Istahdamme nurmikolle ja Elya asettuu makuulle viereeni. Elya antaa silittää itseään mutta jotenkin vaikuttaisi siltä ettei tyttö ole kovin tottunut moiseen käsittelyyn. Jonkin ajan päästä Elya kuitenkin rentoutuu ja näyttää jopa tykkäävän silittelystä.

Elyalle etsitään koirakokemusta omaavaa kotia. Perheessä voisi olla reipas ja ystävällinen koirakaveri Elyaa odottamassa. Kissaperheeseen Elya ei tunnu sopivan.

Elya luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi tytöllä on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus 150 euroa.