Elvis (nyk. Emppu)

Lisätty sivulle: 2012-12-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Elvis  (nyk. Emppu)
5.1.2013 Elvis sai kodin Hyvinkäältä.

***
Kuulumisia ja kuvia kodista:

2.7.2013 Tässä hieman Elviksen kuulumisia (toilailuja). Elviksen kutsumanimi on nykyään Emppu lukuun ottamatta niitä ihania kertoja, kun herra keksii tehdä jotain tyhmyyksiä silloin on edelleen Elvis. Emppu on kotiutunut oikein hyvin ja on se sentään hieman jo oppinutkin uusia asioita. Postimies on yksi Empun suurimpia vihollisia etenkin kun herra tykkää nukkua eteisessä ja posti tippuu. Muutamat laskut se on jo raadellut mutta ongelmasta päästiin ostamalla toinen postilaatikko. Kissoista Emppu ei enään sano mitään, tainnut saada selkäänsä jo sen verran. Lenkkeilystä Emppu tykkää paljon paitsi, jos oravia näkyy poika yleensä alkaa sen jälkeen vain tähyillä puita. Poitsu rakastaa uimista eikä meillä nyt niin paljon suuria ongelmia ole ollut mistä ei olisi selvitty. Ainut on että välistä pojalla hieman masu reistailee. Muutaman tyttöystävänkin Emppu on jo itselleen löytänyt. Kaikki mikä on Emppua isompaa on pelottavaa ja niille täytyy haukkua jalkojen välistä tai seläntakaa. Autoja aluksi koitti jahdata kovin mutta ei onneksi enään.

Teini popittajista Emppu ei kyllä yhtään tykkää ja sillon koittaa haukkuen sännätä lujaa ajavien kakaroiden perään. Välillä kun on päästetty poika vapaana juoksemaan on huomattu että suuret korvat eivät ole kuin koristeena ja jätkä jatkaa omia teitään kunnes huomaa menneensä liian kauas ja hätä iskee, ni johan poika tulee kiltisti takasin :) Metsäreissuilla tykkää olla tosi paljon mukana (sitähän saattaa saada vahingossa herkkuja). Muutamia kuvia Elviksestä. Kissa ja Elvis mukana remonttihommissa. Terveisin Katri ja Elvis koira (ihana poika kaikin puolin )

***

Kastroitu uros, 1v.

6.12.2012 Tutustuin Elvis poikaan 6.12 ja kyllä sydän oli pakahtua niin ihana ulkoilutettava. Kävelee kuin unelma ei vedä eikä rieku, tavattiin matkalla myös kotiin lähdössä oleva Dinka ja voi kun niillä oli hauskaa. Joten ei olisi yhtää huono ajatus että poikaa odottaisi tyttökoira uudessa kodissaan. Tästä jos mistä pojasta voi sanoa, että on kaunis. Kuvat eivät kerro koko totuutta, tuli mieleeni kettu naamastaan, muuten on kovasti saksanpaimenkoiran oloinen mutta pienempi säkä n.50cm. Todella mukavan kokoinen koira joka jaksaa myös lenkkeillä. Soittele minusta varaajatädille toivoo Elvis poika:)

5.12.2012 Elvis on noin 1-vuotias kastroitu laika mix uros Tallinnan tarhalla.
Lisää tietoja tulossa 6.12. jälkeen.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 250e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä kastroinnin. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.