Elmeri (nyk. Sasu)

Lisätty sivulle: 2011-01-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Elmeri   (nyk. Sasu)
13.2.2011 Sasu entinen Elmeri sai kodin Kuopiosta.

***

Kuulumisia kodista:

28.2.2011 Hei! Elmerin nimi vaihtui Sasuksi. Elmeriä kun eri nimillä kutsuttiin, totteli Zadsha nimeä, nähtävästi se tai sen tyyppinen on ollut sen nimi,joten keksittiin tuo Sasu. Ja sen se on helposti mieltänyt nimekseen. Sasun kanssa nämä pari viikkoa on mennyt mahtavasti. Sasu on kotiutunut meille hyvin. Ei eroahdistusta, lenkit menee mainiosti ja Sasulla tuota virtaa riittää, pitkän lenkin jälkeen myllää vielä kotipihan lumipenkatkin.

Sasu nukkuu yllättävän rauhallisesti yönsä, sekä ruoka on maistunut eikä maha ole ollut kuralla. Ei edes sen laiva/junamatkan jälkeen. Sasu tulee toimeen meidän kaikkien kanssa. Lapset Sasu otti mahtavasti, antaa kaikien rapsutella ja leikkii kaikkien kanssa. Ei myöskään mies pelkoa, nähtävästi Sasu ei ole saanut mitään pahempia traumoja koska ei näyttäisi mitään pelkotiloja olevan.
Osku-kanin Sasu antaa olla rauhassa, kani on kylläkin eri tilassa ja olen oven väliin ostanut koira portin. Mutta ei Sasulla ole mitään erityistä halua mennä sinne, joten sekin asia on mennyt hienosti.
Olemme kaikki iloisia uudesta perheenjäsenestä. Sasu on meidän kaikkien rakas ja koirana osoittautui juuri oikeanlaiseksi tämän hetkiseen elämän tilanteeseen. Pari kuvaa Sasusta. Sasun mielipaikka on katsoa ulos ikkunasta sohvalla.

Mukavaa kevättä. T:Pirjo

***

10.1.2011 Elmeri on pienikokoinen nuori uros Kohtla-Järven tarhalla. Elmeri on tuotu tarhalle 29.12.2010. Lisää tietoa tulossa.

Elmeri luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, kastroituna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Elmeri noudetaan Tallinnasta. Omistajalla on myös mahdollisuus lähteä noutamaan koiraa suoraan tarhalta yhdistyksen edustajan kanssa. Elmeri tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus Elmeristä on 200 euroa.