Elly

Lisätty sivulle: 2012-05-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Elly
12.7.2012 Elly sai kodin Suomesta.

***

Steriloitu narttukoira, noin 4v.

30.6.2012 Elly on alustavasti varattu.

29.6.2012 Elly kulkee todella hienosti hihnassa ja sitä pidetään usein tarhan pihallakin irti, neiti ei juuri mihinkään lähde vaan seurailee tarhan työntekijöitä mielellään kokoajan nappi silmillään tuijotellen. Elly on hyvin seurallinen ja palvelualtis.

25.5.2012 Ellylle lisätty kuvia. Elly rauhoittuu heti kun sitä alkaa rapsuttaa ja kellahtaa selälleen onnessaan. Elly on aika iso, ja se kyllä huomionkipeydessään myös hyppää vasten halaamaan ja jää siihen rapsutettavaksi. Vasta kun täytyy rapsuttaminen lopettaa ja lähteä pois, Elly jää haukahtelemaan ja vinkumaan vähäksi aikaa perään.

18.5.2012 Elly on tuotu kodista tarhalle, se on hyvin ihmisrakas ja hellyyden kipeä ns. tunteellinen koira joka tykkää ihmisten kanssa kommunikoinnista ja yhdessä touhuamisesta. Elly ei sovi kotiin jossa on kissoja, mutta tulee erinomaisesti toimeen lasten ja toisten koirien kanssa. Elly on kiltti ja melko rauhallinen, Ellyn käytöksestä näkee sen ollaan hyvin huolehdittu kotikoira.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa