Eliisa (nyk. Ellu)

Lisätty sivulle: 2014-09-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Eliisa (nyk. Ellu)
17.3.2017 Ellu sai kodin Espoosta.

***

Steriloitu narttukoira, noin 2,5 v. Vantaalla

19.02.2017 Ellu koiran uuden kodin löytymisellä alkaa olemaan jo kiire. Ellu etsii aktiivista kotia, jossa olisi aikaa touhuta ja ulkoilla sen kanssa. Ihmisrakkaana Ellu nauttii suuresti saadessaan huomiota. Olisiko sinun luona Ellun mentävä aukko?

18.01.2017 Ihmisrakas ja energinen Ellu etsii yhä sitä omaa kotia. Elluun on mahdollisuus mennä tutustumaan Vantaalle neidon nykyiseen kotiin.

06.12.2016 Ellu on adoptoitu nykyiseen kotiin pari vuotta sitten Tallinnan tarhalta ja itsestään riippumattomista syistä etsii nyt uutta kotia. Nykyisessä kodissaan Ellulla on kaverinaan kaksi koiraa, mutta Ellu on aika dominoiva perheen muita koiria kohtaan ja Ellulle voisikin olla parasta olla ainoana koirana. Tuntemattomia koiria kohtaan Ellu on yleensä paljon rauhallisempi ja saattaa olla jopa arka. Ellu osaa perustaidot. Hihnassa kulkiessa hieman vetää, varsinkin koko lauman lenkkeillessä yhdessä koossa. Yksin taas käyttäytyy paljon kiltimmin, kun saa täyden huomion itselleen. Ellu on luonteeltaan todella kiltti koira.

Ellu etsii kotia, jossa ei olisi pieniä lapsia. Ellu on suurikokoinen (painoa nyt n.36kg), vilkas ja vielä vähän hömelö, eikä aina tajua omaa kokoaan ja pienet lapset saattavat jäädä suuren koiran jalkoihin. Ellulle etitään aktiivista kotia, jossa sen kanssa olisi aikaa touhuta. Ellu ei ole tottunut asumaan kerrostalossa ja saattaa reagoida ääniin haukkumalla, joten paras paikka olisi omakotitalo tai muu rauhallinen ympäristö. Elluun on mahdollisuus mennä tutustumaan Vantaalle.

04.12.2016 Ellu palautui yhdistykselle uutta kotia etsimään.

***

10/2014 Eliisa sai kodin Vantaalta.

***

Kuulumisia kodista:

8.6.2015 Kuvaterveisiä Ellulta! Ellu on ahkera veneilijä, sekä vahtikoira. Tykkää kahlailla järven rannassa mökillä ja ihmetellä sorsia ja pikkukaloja.

4/2015 Ellu (Eliisa) kotiutui tosi nopeasti, eikä pelännyt yhtään mitään eikä ketään, toisin kun toinen adoptiokoiramme ensimmäiset Suomi-viikot. Ellun kanssa kävin aika alkuaikoina koirakoulussa, ja hyvin oppi perusjutut.

Ellu on ollut aivan mahtava energiapakkaus, touhottaa menemään pitkin päivää ja riehuu muiden koirien kanssa. Ellu on kasvanut hyvin, painaa nyt n. 28-30kg. Ahne se kyllä on! :D En ole ennen yhtä ahneaa koiraa tavannutkaan, ja kärsivällisyyden opettaminen kesti jonkun aikaa, mutta nyt odottaa aina kiltisti vuoroaan ruokajonossa. Varmaan tarhalla ja kadulla joutunut pitämään puoliaan ruuan kanssa, ja varmana itänytkin hyvin puolensa tämä koiruus.

***

Varhaissteriloitu naaraspentu, noin 3,5 kk

22.9.2014 Eliisa on iloinen ja ihmisystävällinen koiratytön alku Tallinnan koiratarhalla. Eliisa pitää toisista koirista ja on suhtautunut ystävällisesti myös kissoihin. Eliisasta kasvaa mahdollisesti suurehko ja perimästä löytynee mm. paimenkoiraa. Koirakokemusta olisi hyvä olla entuudestaan, sekä aikaa puuhasteluun aktiivisen pennun kanssa. Eliisa on opetellut tarhalla mm. hihnassa kulkemista, mutta uusien taitojen opettelun tulisi jatkua uudessa kodissa.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 300 euroa.