Elara

Lisätty sivulle: 2008-03-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Elara
15.3.2008 Elara sai kodin Korpilahdelta

***

2.3.2008 Reg nro. 9004 on arviolta 6kk ikäinen narttukoira Tallinnan Loomade Hoiupaikissa. Se on tullut tarhalle 19.2.2008

Elara on löydetty kadulta kuljeksimasta ja tyttönen toimitettiin tarhalle uutta, omaa kotia hakemaan. Neitokainen on tällä hetkellä n. 50-55cm korkea. Elara on hiljainen ja rauhallinen neiti. Se ei hauku häkissään lainkaan ja hihnassakin kävelee melko kauniisti.

Leikkiaitauksesssa Elarasta löytyy myös vauhtinappula ja tyttö viilettää lelujen perässä mielellään. Elara kantaa lelut leikittäjänsä luo ja taas mennään :) Elaraa on varmaankin koulutettu aikaisemmassa kodissaan, sillä neitokainen istui pyynnöstä ja odotti että taluttaja menee portista ulos. Elaran uudelta kodilta toivotaan aikaa ja innostusta neitokaisen kouluttamiseen kunnon kansalaiseksi. Elara nauttii kovasti saadessaan rapsutuksia ja läheisyyttä. Tyttönen tulee toisten koirien kanssa toimeen ja Elaran uudessa kodissa voikin olla koira kaverina.

Uusi omistaja noutaa Elaran Tallinnasta yhdistyksen opastuksella. Elaran kulukorvaus on 100 euroa. Elara on valmis lähtemään uuteen kotiin 12.3 alkaen.