Ekku (nyk. Huugo)

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Ekku (nyk. Huugo)
19.1.2003 Se pääsi Suomeen flattipojan kaveriksi

***

Uros, nuori

Ekku on nuori villakoira-sekoitus.

Huugo tuli Suomeen 19.1. Olimme sitä satamassa vastassa. Se ei ollut yhtään kiinnostunut nameista, joita olin sille ottanut mukaan, ja muutenkin poika oli kovin vaisu ja hämillään. Automatkalla se kuitenkin kiipesi syliini ja painautui ihan kiinni. Pesin Huugon heti ensimmäisenä iltana, sillä se haisi todella kammottavalle. Huugo ei kuitenkaan ollut ajatuksesta innoissaan ja kuravettä ja koirankarvoja oli lopulta koko kylppäri täynnä. Kuivattelun jälkeen menimme ulos, jossa Huugo sai rauhassa tutustua meidän toiseen koiraamme Jamiin.

Koirat tulivat hyvin toimeen keskenää, mitä nyt sisällä tuli pieniä murinoita. Ensimmäinen yö meni rauhallisesti. Huugo nukkui koko yön rauhassa omalla peitollaan. Seuraavan viikon aikana Huugo nukkui paljon. Se oli selvästi erittäin väsynyt matkasta ja kuukauden tarhallaolosta. Huugo oli alusta alkaen täysin sisäsiisti ja tottui muutamassa päivässä jäämään Jamin kanssa yksin. Aluksi tosin oli vähän itkua ja oven raapimista, mutta se rauhoittui nopeasti. Nyt Huugo on ollut meillä reilu kaksi viikkoa ja siitä on tullut oikea ‘kultamussukka’. Häntä heiluu jo, ja välillä Huugo intoutuu leikkimään aika rajustikin, yritti jopa saada tuon 10v. Jami-papparaisen mukaan leikkiin. Lenkillä Huugo ei vedä yhtään ja osaa muutenkin käyttäytyä siivosti. Antoi mm. leikata kynnet nätisti. Vieraita koiria kohtaan Huugo on vielä hieman varautunut. Rapsuttelu ja haliminen on Huugon mielestä kaikkein mukavinta, ja tietysti koirapuistossa nuuskiminen. Katja, Huugo ja Jami

‘Huugo ja perhe asuu nykyään Espoossa ja sai ‘isoveljen'( Jamin, joka näkyy aikaisemmissa kuvassa) lähdettyä sateenkaarisillalle uuden ‘pikkuveljen’ flattipentu Nemon. Huugolla onkin ollut kestämistä riehakkaassa pikkuveljessä :) Huugo on edelleen maailman fiksuin ja suloisin nallukka, joka hurmaa kaikki. Meillä on jo pitkä varauslista ihmisiä, jotka haluisivat ottaa Huugon ;) Valitettavasti Huugoa on vain yksi kappale, ja muut saavat tyytyä rapsutteluun. Huugo on muuten tosi kiltti kaikille, mutta poikakoirille rähistään, vaikka kolme kertaa isommille. Myöskään lapsista Huugo ei niin välitä, muttaa antaa kyllä hetken paijata, kunha ovat rauhallisia.

Kesäterveisin Katja, Huugo ja perhe