Eetu

2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Kiire

Koirakokemusta omaavaa kotia kaipailee terrierimix Eetu

Eetusta otetaan tällä hetkellä kyselyjä vastaan ainoastaan sähköpostitse. Kerrothan kattavasti koirakokemuksestasi ja millainen koti sinulla olisi Eetulle tarjota. 

15.03.2023

Monirotuinen Eetu etsii kiireellä uutta kotia tai vaihtoehtoisesti myös osaavaa sijaispaikkaa. Eetu on hitaasti lämpiävä herra joka ottaa vieraat vastaan haukun kera. Eetun täytyy itse rauhassa tehdä tuttavuutta uusien ihmisten kanssa, liiallinen innokkuus tulijalta voi saada herran reagoimaan ärhäkästi ja tällöin voi napata kädestä. Ei ole tottunut toisiin koiriin, lenkeillä toisia koiria nähdessään menee herkästi kierroksille ja aloittaa rähinän. Eetu ei ole tottunut olemaan yksinään ja yksinolo tuottaakin herralle vaikeuksia, haukkuu yksinollessaan ja huomatessaan ihmisen tekevän lähtöä alkaa vinkumaan ja haukkumaan. Sama toistuu ihmisen palatessa, menee kierroksille jolloin haukunnan yhteydessä hyppii vasten ja voi napsia käsiä. Tarvitsee paljon koulutusta ja kärsivällisyyttä ongelmien pois kitkemiseksi. Eetulla on myös paha tapa varastella ruokaa tai joitakin muita tavaroita joista ei halua luopua helpolla. Tällöin on turvautunut nappaamaan mikäli ihminen menee liian lähelle herran aarteita. Eetua ei sijoiteta lapsiperheeseen mahdollisten ongelmien välttämiseksi eikä vahvan luonteensa vuoksi sovellu ensimmäiseksi koiraksi. Eetu on tuotu yksityisesti pentuna Kreikasta ja omistaja luopui koirasta elämäntilanteen muutoksen vuoksi.
Eetulle etsitään koirakokemusta omaavaa aikuiskotia rauhalliselta asuinalueelta omakotitalosta. Tulevan omistajan tulee sitoutua koiran koulutukseen ja aktivointiin. Eetu on sisäsiisti ja sijaiskodissa Rengossa jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.

 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 450 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Salla / 040 762 1555

Soittoajat: ma-su 10-20

sallarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.