Douglas

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Douglas
11.2.2007 Douglas sai kodin Toijalasta

***

Kuulumisia kodista:

20.2.2007 Nyt on viikko vierähtänyt dogin kans ja pari kuvaa otettu. Poika on aika arka tuolla pihalla, kaikki oudot äänet ja ihmiset pelottaa. Tyttäreni se on ottanut parhaaksi kaverikseen. Meni tyttö minne vaan, Douglas seuraa koko ajan. Ollaan oltu yksinkin kotona. Kaikki sujui kohtalaiseti, pientä eteisen seinän ehostusta lukuun ottamatta. Mutta kai se seinän kulma oli vain tyhmässä paikassa, kun sitä piti vähän pienentää. Kirjoitan lisää kun on jotain uutta ja kivaa. Tv.Piitu

***

Urospentu, noin 3kk

29.1.2007 Ensikuulumisia kotihoidosta: Moikka, tässä pari epämääräistä kuvaa. Ei kovin kummosia, pojat kun eivät meinaa paikallaan pysyä. Heti kun olen kuvausvalmiudessa tunkevat syliin :) Mutta saa näistä jotain viitteitä ulkonäöstä.

Dominic oli jo tänään meidän koirien kanssa lenkillä ja hyvin meni. Arasteli hieman, mutta uteliaisuus voitti. Erikseen ajattelin tutustuttaa, vaikka Douglas tosin vielä ei ole lämmennyt tälle tutustumistouhulle. Se on niin kova jannu, ettei ilmeisesti tarvitse uusia ystäviä =) No kyllä sen kuori siitä murenee. Kovasti pojat hyppivät vasten, sisällä ja ulkona, joten siinä on hieman hommaa. Ja kun elopainoa on jo kiitettävästi, näin pienellä ihmisellä tuntuu välillä ilmat katoavan keuhkoista :)

Sisäsiistejä ovat, ainakin vielä, ruoka maistuu ja metsässä kauhee rytinä, kun ollaan lenkillä. Eli menoa ja meininkiä riittää. Remmissä kulkeminen oli melkoista hulabaloota. Meikäläinen aivan solmussa ja koiratkin kai siinä sivussa.

27.1.2007 Douglas tuli Suomeen kotihoitoon. Douglas on vasta 5 kk ikäinen, mutta kokoa löytyy jo arviolta 50 cm verran, joten nämä lapsukaiset kasvavat isoiksi.

13.1.2007 Lisätty kuvat pentueen emästä.

12.1.2007 Douglas ja Donovan ovat pentueen suurimmat ja rohkeimmat. Nämä veljekset eivät pelänneet vierasta ihmistä, mutta hieman piti haukahdella. Nameilla näistäkin pojista sai helposti ystäviä. Douglas on väriltään musta ruskein merkein, mutta tassut tällä pojalla ovat erikoiset; musta-ruskea-raitaiset :)

Pennut ovat enimmäkseen kasvaneet ulkona, sisätiloihin ne pääsevät vain tiettyinä ajankohtina. Pennut kuitenkin pitävät ihmisistä kovasti, ja hakevat pentumaiseen tapaan huomiota tarraamaalla hampailla vaatteenkulmaan kiinni. Alempana kuva pentueen isästä. Myös pentujen emä muistuttaa kovin mustaa saksanpaimenkoiraa.

29.12.2006 Urospentu Douglas kuuluu samaan pentueeseen kuin Donovan, Dominic sekä Dolores. D-pennut ovat tulosta kahden “Tallinnan paimenkoiran” rakkaudesta. Pennut syntyivät 17.9.2006. Douglas etsii kotia, jossa olisi kokemusta palveluskoirista, sekä aikaa että halua harrastaa sen kanssa muutakin kuin sohvankulmassa makailua.

Pennut odottelevat rokotuksia, joten ne ovat valmiita matkaamaan Suomen puolelle vasta tammikuun lopulla. Pentujen nykyinen koti suostuu pitämään ja hoitamaan pentuja siihen asti, vaikka alkujaan rokotukset tuntuivat liian kalliilta. Hän olikin jo, puheissaan ainakin, hylkäämässä pentuja metsään. Jokin näissä suloisissa naperoissa kuitenkin havahdutti hänet hakemaan apua.