Doris

Lisätty sivulle: 2017-03-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Doris
09.04.2017 Doris sai kodin.

***
Kuulumisia ja kuvia kodista:

27.10.2017 Doriksen kotiutuminen on sujunut mainiosti! Doris on yhtä korvatulehdusta lukuunottamatta pysynyt terveenä ja Dorikselle on löytynt sopiva ruokavalio, jonka avulla tulehdukset pysyvät kurissa. Massaa ja lihasvoimaakin Doris on saanut hyvin. Doriksella on paljon koirakavereita ja Doris tuleekin loistavasti juttuun toisten koirien kanssa ja selvästi nauttii toisten karvakuonojen seurasta!

Narttukoira, noin 1 v

12.03.2017 Doris on ystävällinen ja iloinen dogo argentino tyttö joka etsii uutta kotia. Doris osaa kävellä nätisti hihnassa ja toisten koirien kanssa tulee hyvin toimeen, ei kuitenkaan sijoiteta toisen nartun kaveriksi. Kissoihin suhtautumisesta ei tietoa, joten varmuuden vuoksi ei kissojen kanssa samaan talouteen. Dorikselle etsitään omaa kotia omakotitalosta ja tulevalta omistajalta edellytetään kokemusta joko dogo argentinosta tai vastaavista molossiroduista. Ei lapsiperheeseen. Doris on kotihoidossa Nurmijärvellä.

KULUKORVAUS leikatusta narttukoirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä) ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.