Doris

Lisätty sivulle: 2006-12-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Doris
21.1.2007 Doris sai kodin Tampereelta

***

Kuulumisia kodista:

8.12.2007 Meille tuli viime kuussa vielä kolmas koiruliini, PK:n kautta iso vuoden ikäinen Lemmy-poika (ent. Volf). Alkuun oli pieniä kireyksiä, mutta nyt alkavat jo olla hyvää pataa. Lemmy ja Olga, meidän ensimmäinen tyttökoira, ovat jo ihan rakastuneita toisiinsa. Doris on enemmänkin ihmisiin kiintyvää sorttia, ja antaa koiraseuraa enemmän arvoa rapsuille ja ruoalle. Kaikkea hyvää, joulunodotusta ja muuta! Karoliina

18.11.2007 Tässä kuva Doris-rouvasta ja lyhyesti kuulumisia. Galleriassa on vain nuo vuoden vanhat kuvat ja mummo on muuttunut niin paljon niistä.

Doris asustelee nykyään Inkoossa ja nauttii olostaan. Mummeliini on hyvin ihmisrakas ja rapsutustenkaipuinen. Perheen toisen nartun kanssa välit ovat rauhoittuneet ja korjaantuneet, nyt arki on mukavaa: pihalla saa lönkytellä aidan sallimissa puitteissa, järsiä luuta, hoidella puutarhaa ja maanmuokkausta :-). Sisällä puolestaan nukahdellaan vanhan rouvan kaipaamille monille kauneusunille takkatulen lämpöön. Oma isäntä on parasta maailmassa, ja herkut. Pyöreyttä kertyy vatsan ympärille ilman vahtimista heti. Doris arvostaakin enemmän renesanssin ajan runsaita muotoja ja muinaisia kauneusihanteita!

***

Narttukoira, noin 6-7v.

9.1.2007 Kuulumisia kotihoidosta: Doris on sopeutunut oikein hyvin! Se tulee hyvin toimeen hoitokodin 1,5 vuotiaan uroksen kanssa. Doris on osoittautunut arvioitua ikää nuoremmaksi, ehkä noin 5-vuotiaaksi. Doris on harjattu ja pesty, ja kaunis tyttö siitä tulikin! Doriksella on eläinlääkäri 11.1 jolloin annetaan tehosterokotukset ja tehdään terveystarkastus. Doriksen korkeus on noin 58cm ja paino noin 20 kg. Doris on sisäsiisti.

6.1.2007 Doris tuli kotihoitoon Vantaalle.

18.12.2006 Doris on noin 6-7 vuoden ikäinen narttu. Doris on ystävällinen ihmisille. Doris annetaan vain kotiin, jossa on koirakokemusta ennestään. Doris on löydetty 6.11.2006, ja se odottaa nyt kotia Pärnun Varjupaikissa. Doris on jo valmis lähtemään Suomeen.