Dora

2011 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Kaunis ja lempeä Dora etsii kotia. 19.3.2019 Dora odottelee yhä sitä omaa varmaotteista lenkittäjää. Dora on sisätiloissa hyvin rauhallinen, ja oma peti on suosituin paikka. Lenkille lähdetään kyllä innolla, mutta Dora osaa esimerkillisesti istua pannanlaittoa varten ja odottaa ovella omaa vuoroa. Ulos päästyä tyttö kuitenkin saattaa vetää ja lenkittäjän täytyy osata ennakoida sekä ihmisten että koirien ohitukset läheltä, koska Dora saattaa haukkua ja kiskaista juuri kohdalla. Ulkona Dora myös innostuu leikkimään eikä pitkätkään lenkit tyttöä saa väsymään. Dora etsii kotia rauhalliselta asuinalueelta, mutta tyttö osaa matkustaa hyvin julkisissa kulkuväluneissä. 19.2.2019 Dora on iloinen ja reipas daami, joka osaa peruskäskyt ja paljon koira-arjen taitoja. Doralle paras vaihtoehto olisi aikuisten ihmisten luona rivi- tai omakotitalossa, ainoana lemmikkinä, mutta tytöltä sujuu myös kerrostalossa asuminen. Dora ei oikein tykkää muista koirista eikä kissojen kanssa sovi yhteen, sillä tytöllä on jonkin verran saalistusviettiä. Dora on sisäsiisti ja osaa matkustaa autossa nätisti. Pihalla lumessa kieriskely ja pehmeässä pedissä lököttely ovat tytön lempiasioita, mutta Dora on myös innokas lenkkikaveri, ja varsinkin uusia lenkkimaastoja tutkaillessa hihna ei oikein tahdo pysyä löysällä. Koirille Dora tuppaa lähietäisyydellä rähjäämään, joten lenkkimaastot olisi hyvä olla sellaisia, joissa ei jatkuvasti tarvitse kohdata koiria. Doraa ei luovuteta lapsiperheeseen. Dora painaa n. 20 kg ja säkäkorkeutta on 55 cm.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Paula / 050 336 6302

Soittoajat: Ma-ti ja pe-la 18-20, ke-to ja su 13-18

paularekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.