Donny (nyk. Rico)

Lisätty sivulle: 2007-12-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Donny (nyk. Rico)
19.2.2008 Donny sai kodin Raumalta saksanpaimenkoiranartun kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

23.12.2015 Rico toivottaa kaikille hyvää joulua! Rico ollut meillä vuodestä -08 ja on edelleen aivan ihana :) Kerran on rokotusten lisäksi käyty eläinlääkärissä ja silloinkin oltiin hammaslääkärissä. Terveenä hän on siis ollut.

9.10.2014 Rico pääsi Iltikseen :)

4.1.2009 Ricolle lisätty kuvia kodista.

10.12.2008 Meille kuuluu ihan hyvää. Rico on tosi kiltti kaikille. Oli hiukan laiha tulessaan, mutta nyt on jo ihan normi kunnossa. Rico on todella hellyydenkipeä, kiipeää nojatuolissa istujan syliin koko 30 kg komeudessaan. Lattia ei ole nukkumista varten vaan unoset vedetään tietysti sängyssä. Rico ei ole koko meillä oloaikanaan (10 kk) tehnyt mitään pahoja, eikä myöskään hauku muutoin kuin toisille koirille satunnaisesti. Kesällä harrastimme pyöräilyä, Rico on nimittäin ihan silmitön juoksija. Vapaaksi ei uskalla Ricoa päästää, hiukan on luokse tulo hakusessa nimittäin. Onneksi paikkakunnalta löytyy koira-aitaus missä Rico ja kaverinsa Assi pääsevät juoksemaan aina silloin tällöin.

22.2.2008 Rico on ollut meillä vajaan viikon. Eipä voi muuta sanoa kuin että kotiutuminen on ollut melkeinpä täydellistä. Assin kanssa tulevat todella hyvin toimeen, ei ole ollut kerrassaan mitään ongelmaa koirien välillä. Kun Ricon haimme, ekana päivänä muutaman kerran merkkasi sohvan kulmaan, nyt ei ole enää ollut sitäkään.

Rico on todella ihana koira. Ystävällinen kaikille vauvasta vaariin, tulee toimeen toisten koirien kanssa, ei tee pahoja kotona, uskoo heti kieltoa, ei hauku / ulise/ metelöi… Ricoa ei voi kerta kaikkiaan tarpeeksi kehua. Hihnakäyttäytymisessä on hiukan toivomisen varaa, mutta kuonopanta estää suuremmat vetämiset. Ruoka ahmaistaan todella nopeasti, ehkä entiset kokemukset ovat vielä mielessä.

Kiva ja kiltti koira kaikin puolin, suurkiitokset rekuille ja Ricon Virossa turvaan toimittaneille tytöille! Terveisin, Ämmälät Raumalta Rico & Assi

***

Uros, noin 9kk

27.1.2008 Donny odottelee edelleen omaa aktiivista, koirakokemusta omaavaa emäntää tai isäntää. Donnyyn voi mennä tutustumaan Lempäälään sovittaessa. Donny tulee toimeen kaikenlaisten ihmisten sekä ainakin narttukoirien kanssa.

27.12.2007 Donny on syntynyt keväällä 2007. Se päätyi heti pienenä ketjun päähän, se on siis elänyt koko tähän astisen elämänsä ketjussa. Tämän vuoksi Donny onkin erittäin energinen ja aktiivinen, se on niin riemuissaan päästyään vihdoin irti ketjusta!

9.1.2008 Donny on oikea ihmisrakas energiapakkaus! Rakastaa kaikkia ihmisiä ja toisia koiria, mutta vaatii omistajakseen ihmisen joka jaksaa liikkua Donnyn mukana. Ei missään nimessä pelkäksi sohvakaveriksi, vaan aktiivisen elämäntavan omaavalle ihmiselle.

Donnyn entinen omistaja on potkinut sitä ja ruokkinut huonosti. Eläinrakkaat tytöt alkoivat ruokkia Donnya, jottei se kuolisi nälkään ja he myös toimittivat Donnyn tarhalle turvaan omistajan huonolta kohtelulta.

Donny on erittäin aktiivinen, ystävällinen koira, joka ei sovi ensimmäiseksi koiraksi eikä pienten lasten perheeseen. Mieluiten Donnyn uusi koti olisi maaseudulla ok-talossa, tai ainakin uudessa kodissa sille tulisi järjestää rittävästi toimintaa.

Donny luovutetaan sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä ja sillä on lemmikkipassi. Kulukorvaus Donnysta on 150 euroa.