Doni (nyk. Pöysti)

Lisätty sivulle: 2011-02-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Doni (nyk. Pöysti)
19.3.2011 Doni (nyk. Pöysti) sai kodin Maskusta toisen koiran kaverina

***

Kuulumisia kodista:

18.8.2011 Hei, Doni tutummin “Pöysti” tuli meille maaliskuussa Vertti -koiran kaveriksi. Jätkät ovat erottamattomat, joka paikkaan pitäisi yhdessä mennä, mutta kuten veljeksillä aina, leluista tulee helposti kinaa. Koostaan huolimatta Pöysti on sitä mieltä, että koskaan ei ole liian iso äiskän syliin. Pusuttelu ja haliminen kuuluu Pöystin mielestä jo heti aamuun. Koirakoulunkin Pöysti on aloittanut, ja ihan mukavasti siellä pärjännytkin penturyhmässä. Pöystin mielestä vain kavereiden kanssa olisi kivempi leikkiä kuin vaan opiskella. :)

Äitille ja isälle kertovat pojat hienosti, jos pihaan ajaa joku vieras, mutta kun vieraat pääsevät sisään, kaikki tarvii käydä suukottamassa ja hakemassa rahnutukset. :)

Terveisin, Sini, Tuomas, Vertti ja Pöysti
P.S. Pari kuvaa liitteeksi. :)

***

Urospentu, 11 viikkoa

5.3.2011 “Olen Doni ja tänään 2.3. täytän huimat 11 viikkoa. Olen reipas, ulkona ajoittain pakkasellakin viihtyvä poika ja haluaisin oman kodin omakotitalosta, jossa mulla olisi piha jossa viettää aikaa. Olis kyllä kiva, jos olis koirakaverikin. Olen tottunut siis isoihin koiriin ja nyt myös ihan pieniin koiriin Meidän hoitomamma toi tänne 2 pientä tyttöä sillä aikaa kun me hoitoiskän ja veikan kanssa oltiin sunnuntaina saunan lämmityksessä:) Olen mukana kaikessa ja kaikkialla ja autossakin osaan matkustaa hienosti. Minut on madotettu 3 kertaa ja ensi viikolla menen rokotuksiin joko täällä tai jos vaikka jo siellä omassa kotipaikassani sekin käy. :) Soittele ja tule tutustumaan minuun livenä! :) toivoo, Doni”

9.2.2011 Doni on suomalainen, eläinsuojelutyön tiimoilta yhdistyksen huostaan päätynyt, tällä hetkellä noin 8-viikkoinen pentu. Donin rotuperimästä ei ole varmuutta. Mahdollisesti pennnuissa saattaa olla mukana laumanvartijarotua, ja tämä otetaan huomioon Donin kotia valittaessa.

7.2.2011 “Moi, olen Doni ja kävin 7.2. eläinlääkärissä. Sain sirun ja pentutarkastuksen, jonka läpäisin täysin pistein. :) Painoni oli 5,3 kg, joten ruoka on maistunut ja sitä on ollut riittävästi. :) Olen aikas kovapäinen tyyppi, mutta iltaunille pitää päästä hoitomamman/iskän sylin kautta kumminkin. Täällä hoitokodissa mulla on kaverina toi broidi ja 3 isoa koiraa. Kissaa täällä ei ole, mutta en usko, että se tulisi olemaan ongelma uudessa kodissa. Toivoisin kotia, jossa minulle olisi kaveri ja mielellään omakotitalo, koska minusta kasvaa aikas iso poika. :) Uuteen kotiin olen valmis lähtemään 9.2. Mua voi muuten tulla kattomaan Somerniemelle.”