Dominic

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Dominic
2/2007 Dominic sai kodin Helsingistä

***

Urospentu, noin 3 kk

29.1.2007 Moikka, tässä pari epämääräistä kuvaa.Ei kovin kummosia,pojat kun eivät meinaa paikallaan pysyä. Heti kun olen kuvausvalmiudessa tunkevat syliin:) Mutta saa näistä jotain viitteitä ulkonäöstä. Dominic oli jo tänään meidän koirien kanssa lenkillä ja hyvin meni. Arasteli hieman mutta uteliaisuus voitti. Erikseen ajattelin tutustuttaa, Douglas tosin vielä ei ole lämmennyt tälle tutustumistouhulle. Se on niin kova jannu,ettei ilmeisesti tarvitse uusia ystäviä =)No kyllä sen kuori siitä murenee.

Kovasti pojat hyppivät vasten, sisällä ja ulkona, joten siinä on hieman hommaa. Ja kun elopainoa on jo kiitettävästi,näin pienellä ihmisellä tuntuu välillä ilmat katoavan keuhkoista:) Sisäsiistejä ovat, ainakin vielä ,ruoka maistuu ja metsässä kauhee rytinä kun ollaan lenkillä. Eli menoa ja meininkiä riittää. Remmissä kulkeminen oli melkoista hulabaloota. Meikäläinen aivan solmussa ja koiratkin kai siinä sivussa.

27.1.2007 Dominic tuli Suomeen kotihoitoon. Dominic on vasta 5 kk ikäinen, mutta kokoa löytyy jo arviolta 50 cm verran, joten nämä lapsukaiset kasvavat isoiksi.

13.1.2007 Lisätty kuvat pentueen emästä.

12.1.2007 Dominic on kooltaan pentueen pienin, isommat veljet hieman pomottavatkin sitä välillä. Dominic on väriltään musta ruskein merkein, tassut ovat myös ruskeat. Dominic oli vieraita ihmisiä kohtaan kaikkein arin, mutta namien houkuttelemana tuli kyllä tutustumaan.

Pennut ovat enimmäkseen kasvaneet ulkona, sisätiloihin he pääsevät vain tiettyinä ajankohtina. Pennut kuitenkin pitävät ihmisistä kovasti, ja hakevat pentumaiseen tapaan huomiota tarraamaalla hampailla vaatteenkulmaan kiinni.

Alempana kuva pentueen isästä. Myös pentujen emä muistuttaa kovin mustaa saksanpaimenkoiraa.

29.12.2006 Urospentu Dominic kuuluu samaan pentueeseen kuin Douglas, Donovan sekä Dolores. D-pennut ovat tulosta kahden “Tallinnan paimenkoiran” rakkaudesta. Pennut syntyivät 17.9.2006.

Pennut odottelevat vasta rokotuksia, joten ne ovat valmiita matkaamaan Suomen puolelle vasta tammikuun lopulla. Pentujen nykyinen koti suostuu pitämään ja hoitamaan pentuja siihen asti, vaikka alkujaan rokotukset tuntuivat liian kalliilta. Hän olikin jo, puheissaan ainakin, hylkäämässä pentuja metsään. Jokin näissä suloisissa naperoissa kuitenkin havahdutti hänet hakemaan apua.

Dominic etsii kotia, jossa olisi kokemusta palveluskoirista, sekä aikaa että halua harrastaa sen kanssa muutakin kuin sohvankulmassa makailua.