Domi

Lisätty sivulle: 2015-06-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Domi
7.8.2015 Domi sai kodin Lopelta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

15.8.2015 Domi on asunut meillä nyt reilu kuukauden ja heti alusta alkaen tuli todella hyvin toimeen kahden siperianhusky tytön kanssa. Vaikka tytöt ovat vielä nuoria (1v ja 2v), ei Domi jää energiamäärässä yhtään jälkeen. Palloleikkejä jaksaa vaikka kuinka pitkään ja aitauksessa juostessa tytöt eivät meinaa pysyä perässä! Lenkeillä käyttäytyy muuten hienosti, mutta vastaan tuleville koirille pitää haukkua. Domi osaa hienosti ulvoa ja tykkää monesti aloittaakkin kuoroharjoitukset, joihin Nemi ja Luna aina yhtyykin. Haukkua pitää kuitenkin jokaiselle taloon tulijalle, mutta onhan se hyvä kertoa kuka sisällä odottaa :) Oikeat luut ovat suurta herkkua ja niitä kannellen, haudaten ja vahtien kuluukin hyvä tovi. Vielä ei olla käyty harrastamassa tokoa tms. kuin kotona, mutta syksyn tullen sitäkin olisi tarkoitus mennä jatkamaan. Säiden viiletessä Domi pääsee myös kokeilemaan valjakkohommia tyttöjen kanssa. Vaikka energiaa löytyy, Domi myös viihtyy sohvalla meidän kainalossa :)

***

Kastroitu uros, noin 4v, kotihoidossa Sastamalassa

14.6.2015 Domi on koulutettu ja iloinen poika, joka etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Domin kanssa on harrastettu tokoa, ja se onkin oikein sopiva harrastus tälle koiralle. Lisäksi Domi tykkää uimisesta ja aidatuilla alueilla pallo- ja juoksuleikit innostavat myös. Domissa on rotuina saksanpaimenkoiraa, huskyä, rottweileria sekä bernin- ja belgianpaimenkoiraa, ja uudelta kodilta toivotaankin kokemusta tällaisen vilkkaan, mutta palvelualttiin koiran aktivoimisesta ja ohjaamisesta. Omistajalta vaaditaan myös liikunnallisuutta ja mielellään myös harrastamisen jatkamista. Tälle koiralle tokon lisäksi sopisi vaikkapa etsintä, vesipelastus tai miksei agilitykin! Tärkeintä on, että koiran kanssa tehdään ja sille on reilusti aikaa. Lapsiperheeseen Domia ei suositella, mutta asumismuotona voi olla rivi- tai kerrostalokin, kunhan riittävästä touhuamisesta pidetään huoli. Tylsistyessään Domi nuolee tassujaan ja purkaa energiaansa sekä sisällä että lenkillä ennemmin häseltämiseen kuin kuuntelemiseen. Domi tulee toimeen toisten koirien kanssa, mutta on elänyt ainoana koirana, joten koirakaveri ei ole tälle pojalle pakollinen.

Domi on kotihoidossa Sastamalassa.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus 250e