Dolores (nyk. Demi)

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Dolores (nyk. Demi)
16.2.2007 Dolores sai kodin Espoosta

***

Kuulumisia kodista:

5.1.2010 Lisätty Demille kuva kodista:)

22.6.2008 Lisätty Demistä ja uudesta perheenjäsenestä Rokista juhannuskuvia.

1.4.2008 Lisätty Demille uusi kuva.

15.8.2007 Demikin vihdoin uskaltautui kunnolla uimaan, ohessa kuvia:).

25.6.2007 Lisätty Demistä kuva juhannuksena.

12.5.2007 Demi 8kk on kasvanut kovasti ja korkeutta jo 65 cm ja painoa 27 kg. Tyttö on reipastunut kovasti, mutta vieraille täytyy vähän räksyttää ja välillä luikkia karkuunkin. Pupuja jahtaa metsässä ja juoksee itse ketterästi kuin vuorikauris. Kauhea karvalähtöaika nyt meneillään. Ekoja juoksuja ei ole vielä tullut. Velipoikia olisi kiva nähdä!

8.3.2007 Lisätty Demille uusi kuva

27.2.2007 Demi (ent.Dolores) on kotiutunut meille hienosti! Ulkoillaan yleensä vapaana, mutta teillä tietysti hihnan kanssa. Demi osaa hienosti kävellä vaunujenkin vierellä. Pelkää miehiä aika paljon ja murisee uusille asioille arkuuttaan.

Meidän pienten lasten kanssa tulee hyvin toimeen ja vähentää lelujen määrää tuhoamalla kaikki mitkä sille antaa. Ruokaa kyttää, kuin ei olisi ikinä sitä saanut ja saa olla varuillaan, kun nousee pöydille katsomaan olisko jäänyt jotain tarjolle. Yöt nukkuu hyvin ja on sisäsiisti. Yhdet ilon pissit tuli mun pitkän työpäivän jälkeen..

Demi pitää mua äitinään ja seuraa kaikkialle. Halitaan ja pusitaan paljon. Yritetään harjoitella autoon menoa. Demihän oksentaa autossa ja pelkää niitä tosi paljon. Yksin ei oo ollut vielä kertaakaan ja sitä harjoitellaan, koska meinaa tulla ikkunoista läpi. Ihana koira, todella viisas ja oppineen oloinen! Kiitos sijaisäidille! Olisi mukavaa kuulla veljistäkin jatkossa! Pinja & pesue

***

Narttupentu, noin 3kk

30.1.2007 Dolores on todella suloinen ja kiltti noin 4 kuukauden ikäinen tytön alku. Hoitotäti on saanut jo monet naamapesut pikkuiselta ja ei tyttö vierastakaan ihmistä kovin kauan ujostele. Ulkona hihnassa kävely on vielä uusi juttu Dolorekselle, mutta alkupäivien pakittamisen tyttö on jo lopettanut. Eteenpäin kuljetaan jo melko reippaasti, mutta vieraitten/ pelottavien asioiden ilmestyttäessä turvaa haetaan hoitotädin jalkojen takaa. Hyppiminen on tytöstä mukavaa ja tätä kitketäänkin luonnollisesti pois. Dolores on jo sisäsiisti. Rauhallisella Doloreksella on hoitopaikassa seurana samanikäinen tyttöpentu ja vanhempi uroskoira sekä kissoja. Tyttöpennun kanssa Dolores tykkää leikkiä ja meno on välillä melkoisen railakasta.

Dolores haluaisi itselleen aktiivisen ja kokeneen omistajan, jolla olisi aikaa ja halua harrastaa tytön kanssa. Doloreksesta saa todella uskollisen ystävän joten olethan tytön luottamuksen arvoinen.

27.1.2007 Dolores tuli Suomeen kotihoitoon. Dolores on vasta 5 kk ikäinen, mutta kokoa löytyy jo arviolta 50 cm verran, joten nämä lapsukaiset kasvavat isoiksi.

13.1.2007 Lisätty kuvat pentueen emästä.

12.1.2007 Dolores on kooltaan pentueen toiseksi pienin. Dolores on väriltään musta ruskein merkein, tassutkin ovat enimmäkseen mustat. Dolores on hieman arempi kun kaksi isompaa veljeään, mutta namien houkuttelemana tuli tutustumaan, ja tottui vieraisiin ihmisiin nopeasti.

Pennut ovat enimmäkseen kasvaneet ulkona, sisätiloihin he pääsevät vain tiettyinä ajankohtina. Pennut kuitenkin pitävät ihmisistä kovasti, ja hakevat pentumaiseen tapaan huomiota tarraamaalla hampailla vaatteenkulmaan kiinni.

Alempana kuva pentueen isästä. Myös pentujen emä muistuttaa kovin mustaa saksanpaimenkoiraa.

29.12.2006 Narttupentu Dolores kuuluu samaan pentueeseen kuin Douglas, Donovan sekä Dominic. D-pennut ovat tulosta kahden “Tallinnan paimenkoiran” rakkaudesta. Pennut syntyivät 17.9.2006.

Pennut odottelevat vasta rokotuksia, joten ne ovat valmiita matkaamaan Suomen puolelle vasta tammikuun lopulla. Pentujen nykyinen koti suostuu pitämään ja hoitamaan pentuja siihen asti, vaikka alkujaan rokotukset tuntuivat liian kalliilta. Hän olikin jo, puheissaan ainakin, hylkäämässä pentuja metsään. Jokin näissä suloisissa naperoissa kuitenkin havahdutti hänet hakemaan apua.

Dolores etsii kotia, jossa olisi kokemusta palveluskoirista, sekä aikaa että halua harrastaa sen kanssa muutakin kuin sohvankulmassa makailua.