Dobby

12.06.2020

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Dobbystä ei oteta enempää kyselyjä vastaan.

Aktiivinen, nuori Dobby etsii kotia harrastavasta perheestä omakotitalosta.

8.6.2021 Dobby on australianpaimenen ja -kelpien sekoitus, joka tarvitsee vielä sääntöjen kertaamista kotioloissa, ja perheen, jossa on jo valmiiksi mietittynä paimenkoiralle sopiva harrastus. Dobby tulee toimeen toisten koirien ja kissojen kanssa, sekä ala-asteikäisten lasten kanssa. Dobby tarvitsee vielä opettelua yksinoloon, eikä sovi täysien työpäivien ajan odottelijaksi, vaan kodilla täytyy olla aikaa aktivoida, kouluttaa ja harrastaa Dobbyn kanssa. Dobbylle etsitään kotia omakotitalosta, jossa odottelisi leikkisä narttukaveri. Dobby on sijaiskodissa Pirkkalassa, jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Paula / 050 336 6302

Soittoajat: Ma-su 16-19

paularekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.