Divas-Mama

Lisätty sivulle: 2009-02-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Divas-Mama
8.3.2009 Divas-Mama sai kodin Helsingistä

***

Kuulumisia kodista:

12.5.2009 Mama lähettää myöhästyneet äitienpäivä onnittelut ja terveiset kaikille :) Meillä ollaan nyt ihan kotiuduttu, oma mamma on tietysti kaikkikaikessa, mutta muutkin naispuoliset hyväksytään melkein varauksetta, mennään viereen ja jopa syliin kerjäämään rapsutuksia. Miehet otetaan viellä vähän varauksella. Meillä leikitäänkin kovasti jo nyt, jääkarhut lentelevät pitkin poikin ja äitienpäivä lahjaksi saatu pupu saa kyytiä. Kyllä mamma on tyytyväinen, että mama on tullut kotiin. :)

13.3.2009 Mama tuli meille 08.03, eli viides päivä menossa. Ensimmäisenä iltana ravasi ympäriinsä tosi rauhattomasti, mutta yöllä jo rauhoittui nukkumaan. Sitten seuraava yönä jo loikkasi sänkyyn ja siellä sitten on nukuttu. Ruoka on maistunut koko ajan tosi hyvin. Sohvalla viihdytään mukavasti päivällä, kuten kuvistakin näkyy. Katseestakin kuitenkin huomaa, että luottamus ei vielä ole syntynyt. Uloslähdön kanssa on edelleen ongelma, johtuu tietty tuosta luottamuspulasta, kun remmi otetaan esille Mama pakoilee. Pikkuhiljaa sitä luottamusta tässä kasvatellaan, eihän meillä kiirettä ole, yhteiselo vasta alussa. Loistavan pohjan Jaana kuitenkin tälle tytölle on luonut, siitä on hyvä jatkaa eteenpäin. Ihana Mama.

***

Narttukoira, noin 2-3 v.

16.2.2009 Divas on yksi monesta pikkukoirasta, jotka löydettiin Virosta autiotalosta. Pikkukoirat olivat elelleet talossa karuissa olosuhteissa jo pidemmän aikaa, ja ovatkin tästä johtuen melko arkoja, mutta kuitenkin todella ihmisystävällisiä.

Divas saapui Suomeen kotihoitoon joulukuun 30. päivä ja kaikkien yllätykseksi tyttö synnytti muutaman päivän päästä 2 narttupentua, Kullan ja Murun. Pennut ovat kohta luovutusikäisiä joten nyt myös Divas-Mama voi aloittaa oman kodin etsimisen.

Divas on arviolta noin 2-3 vuotias pikkukoira. Tuttujen ihmisten seurassa Divas on todella ystävällinen mutta uudet asiat pelottavat vielä tyttöä. Divas ei ole vielä sisäsiisti, mutta hienosti tässäkin asiassa ollaan jo edistytty.
Divas etsii itselleen rauhallista kotia, jossa ei olisi pieniä lapsia.

Koira luovutetaan uuteen kotiin rokotettuna, tunnistusmerkittynä ja loishäädettynä. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus koirasta on 150 euroa.