Dingoman

Lisätty sivulle: 2009-11-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Dingoman
30.12.2009 Dingoman sai kodin Espoosta

***

Uroskoira

15.12.2009 Dingoman on mahtavan mainio perusjamppa. Se kulkee yhä hihnassa kauniisti, ainoastaan herkulliset hajut saavat hihnan kiristymään. Istumaan poika menee namin avulla ja rapsutuksia Dingo kyllä rakastaa. Dingoman on niitä koiria jonka soisin näkeväni omassa kodissaan!

30.11.2009 Dingoman on aikuinen uroskoira Pärnun tarhalla

Dingolla on ollut huolehtiva koti iäkkäämmän henkilön luona. Nyt tämä rouva joutui valitettavasti vanhainkotiin ja näin Dingomanin tie vei tarhalle. Entinen omistaja oli yrittänyt löytää tälle ystävälliselle pojalle kotia lehti-ilmoituksen avulla siinä kuitenkaan onnistumatta. Mutta toivottavasti Dingoman löytää nyt tarhalta käsin uuden perheen itselleen.

Huomaan Dingon heti saapuessani tarhalle. Dingoman vetoaa minuun jollain käsittämättömällä tavalla, ja palan halusta tutustua tähän poikaan samantien. Dingoman heiluttaa minulle rauhallisen ystävällisesti häntäänsä ja antaa hienosti laittaa hihnan kaulaansa. Lenkin alkumetrit Dingoman kulkee hiukan varovaisesti eikä se ota minuun lainkaan kontaktia. Mutta kun pääsemme kauemmaksi tarhasta alkaa pojalle nakit maistumaan ja poika huomaa olemassaoloni:). Dingo tulee omatoimisesti hakemaan rapsutuksia ja liimautuu kylkeeni tyytyväisen oloisena. Sympaattinen ja hellyydenkipeä herrasmies:)

Nopeasti Dingoman tuntuu alkavan luottamaan minuun ja samalla sen askelluskin kevenee. Pojan olemukseen tulee aivan erilaista ryhtiä ja se ottaa minuun jo omatoimisesti kontaktia. Dingo tuntuu pitävän kovasti narttukoirista ja eipä kissatkaan tätä poikaa tuntuneet haittaavan.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus koirasta on 150 euroa.