Dina

28.05.2018

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Herkkäluonteinen Dina etsii kotia jossa olisi rauhallinen mutta leikkisä uroskoira odottelemassa

23.04.2021

Pieni, hieman ujohko monirotuinen Dina etsii uutta kotia. Dina tulee nätisti tutustumaan vieraaseen, saattaa haukahtaa mutta haisteltuaan tulijan häntä heiluu ja tutkii sitten taskut löytyykö kenties herkkuja. Dina tulee toimeen toisten koirien ja kissojen kanssa, isoja koiria kohtaan on arahko mutta pärjää kyllä hienosti lauman mukana. Hihnassa kävelee nätisti, intoutuu välillä vetämään mutta kuuntelee kyllä taluttajaansa. Energinen tyttö joka kaipaa kovasti aktivointia, nenäänsä tykkää kovasti käyttää ja kulkeekin pihalla innokkaasti kuono maassa hajuja tutkien. Yksinolo tuottaa tytölle hankaluuksia, itkee ja haukkuu yksinään, sijaiskodissa toisten koirien läsnäolo on auttanut tähän ongelmaan, on rauhallisempi eikä hauku ihmisen perään. Tulevassa kodissa olisikin hyvä olla yksinoloon tottunut uroskoira odottamassa. Lapsista Dinalla ei ole kokemusta, ystävällisin luonteen vuoksi voisi sopia isompien kouluikäisten lapsien kanssa, ei pienten lasten perheeseen. Autossa matkustaminen on alussa äänekästä mutta rauhoittuu hetken päästä, tähän auttaa kun haukkua ei ole huomioitu. Lenkeillä saattaa myös haukahdella jos paikalla oloa on tytön mielestä turhan kauan, silloin turhautumista ilmaistaan haukahduksilla. Iloinen hännänheiluttaja joka kaipaa koulutusta, selkeät rajat ja päivärytmin jolloin ei ole niin levoton. Dinalle haetaan kotia rivi-tai omakotitalosta rauhalliselta asuinalueelta ja tulevan kodin tulee sitoutua kouluttamaan koira yksinoloon. Dina on sisäsiisti ja sijaiskodissa Pukkilassa jonne tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan. Korkeutta Dinalla on n.50cm ja painoa n. 14kg.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 450 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-su klo 15-19

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.