Diego

16.06.2015

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Ystävällinen Diego vailla omaa kotia isolla löhöilysohvalla jonka voi lenkin jälkeen ansaitusti vallata

Diegosta otetaan tällä hetkellä kyselyjä vastaan ainoastaan sähköpostitse. Kerrothan kattavasti koirakokemuksestasi ja millainen koti sinulla olisi Diegolle tarjota. Sähköposteihin pyritään vastamaan kahden päivän sisällä.

15.09.2022

Komea ja ystävällinen bullmastiffimix Diego tassutteli yhdistykselle kotia etsimään omistajansa elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Diegolla on kotioloissa vahtiviettiä joten sijaiskoti vastaanottaa vieraat ensin ulkona jonka jälkeen tulijat esitellään Diegolle sisätiloihin tultaessa. Tutkittuaan vieraat ja todettuaan vaarattomiksi hetken päästä häntä heiluu ja herra on kerjäilemässä rapsutuksia. Diego tulee vaihtelevasti toimeen toisten koirien kanssa, tästä syystä herra sijoitetaan ainoaksi koiraksi. Kissan kanssa elämä sujuu rauhallisesti, välillä toki herra yrittää saada kissaa leikkiin mukaan, siinä kuitenkaan onnistumatta. Tulee toimeen kouluikäisten lasten kanssa. Aamuina jolloin sijaiskodin lapset saatellaan kouluun, Diego on innoissaan odottelemassa rapsutuksia kaikilta kouluun menijöiltä. Ystävällinen möhkö, jonka kanssa tarvitaan välillä kärsivällisyyttä ja huumorintajua kun kohteena on olohuoneen sohva. Herran mielestä hän voi hyvin leveästi loikoilla sohvalla ja muut voivat hakeutua sinne mistä tilaa löytyy. Hihnassa Diego kävelee pääasiassa nätisti, hieman voi intoutua hajujen perässä vetämään ja voimia tällä herralla on. Toisille koirille ei rähjää hihnassa, ainoastaan voi haukahtaa takaisin jos toinen aloittaa rähisemään. Yksinolo herralta sujuu ongelmitta, ei ole tehnyt mitään tuhoja ja jää nätisti odottamaan muiden lähtiessä. Autossa matkustaa myös nätisti omalla paikallaan pitämättä meteliä, eikä ole pahoinvoiva. Diegolla on erikoisruokavalio jota täytyy noudattaa loppuelämän ajan. Diegolle etsitään kotia joko rivi-tai omakotitalosta rauhalliselta asuinalueelta ja tulevan kodin tulee sitoutua huolehtimaan koiran päivittäisestä liikunnan, aktivoinnin ja koulutuksen tarpeesta. Ei sijoiteta ensimmäiseksi koiraksi eikä ihan pienten lasten perheeseen, kouluikäisten lasten kanssa Diego on tottunut elämään. Sisäsiisti.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 450 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Salla / 040 762 1555

Soittoajat: ma-su 10-20

sallarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.