Diana

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Diana
31.3.2006 Diana muutti omaan kotiin Vantaalle kolmen kissan kaveriksi

***

Narttukoira, noin 1 v.

16.3.2006 Diana saapui kotihoitoon Vantaalle sunnuntaina 12.3. Matka laivalla oli mennyt hyvin ja Diana oli heti innoissaan tutustumassa uusiin ihmisiin sekä laivalla että satamaan päästyään. Automatka kotihoitoon meni rapsutuksia kerjäten ja loppumatkasta pää painui mun syliin, sillä olihan tytöllä ollut pitkä päivä takanaan. Ensimmäisen yön Diana vietti omassa huoneessa ja uni tuntui maittavan hyvin ruokailun ja ulkoilun jälkeen, mitä nyt muutaman kerran kuului pientä itkua kun varmaan tyttöä ihmetytti minne sitä nyt jouduttiin. Seuraavana päivänä Diana tutuistui meidän kahteen uroskoiraan ja kissoihin, kaikki uudet tuttavuudet tuntuivat mukavilta ja näyttää siltä että Diana todella nauttii, kun saa lajitoverin seuraa. Täytyy sanoa että Diana oli kyllä heti tullessaan tosi siistissä kunnossa ja kaikin puolin terveen oloinen, jopa haju oli mukavan raikas verrattuna meidän omien koirien silloisen hajuun kun tarhalta tulivat. Turkki on hyvässä kunnossa ja muutenkin Diana on varsinainen valioyksilö.

Diana ei pelkää ihmisiä ja tänään lenkillä nähtiin pyöräkin eikä se aiheuttanut mitään reaktioa. Yöt Diana on nyt nukkunut hyvin kun on saanut olla yhdessä meidän muiden eläinten kanssa eikä päivälläkään ole haukuntaa juuri kuulunut vaikka naapureilta asiaa kyseltiinkin. Diana tulee mainiosti toimeen muidenkin koirien kanssa, joka tuli eilen todistettua, kun käytiin moikkaamassa meidän omien koirien kavereita ja paikalla oli parhaimmillaan 9 koiraa (joista 5 kotoisin Viron puolelta)! Uskon että Diana tulee hyvin toimeen myös lasten kanssa ja varmasti tuosta pienestä touhottajasta saa kouluttamalla vaikka mitä aikaiseksi, sillä se vaikuttaa oikein fiksulta tytöltä vaikka tietysti nuori ikä vielä aiheuttaakin vähän tuota häsläämistä:) ps kuvien ottaminen leikkivästä Dianasta oli melkeinpä mahdotonta, mutta ainakin otoksista käynee ilmi sen iloinen olemus ja riemukas luonne!

Diana on noin vuoden vanha sakemannin näkoinen pienikokoinen narttu. Ystävällinen ja kutsui minut leikkimään. Hyvässa kunnossa ja hyvin ruokittu.
-Kaire-