Devil (nyk. Dini)

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Devil (nyk. Dini)
2002 Devil muutti omaan kotiin kahden kissan kaveriksi

***

Devil (nykyään Dini) tuotiin meille lumisena syysaamuna 2002. Olimme hieman huolissamme siitä miten koira suhtautuisi kahteen kissaamme Asterixiin ja Tilliin. Turha huoli. Ongelmia ei esiintynyt missään vaiheessa. Aluksi kissat välttelivät Diniä, mutta hyväksyivät pian koiran siskokseen. Nykyään Dini ja Tilli nukkuvat vierekkäin ja Tilli huolehtii Dinin korvien puhtaudesta.

Dini on alusta asti ollut aktiivinen ja nopea oppimaan. Aloin käydä Dinin kanssa viikoittain tottelevaisuuskoulutuksessa, josta Dini piti kovasti. Liityimme Vantaan pelastuskoirayhdistykseen ja kun lumet sulivat, pääsimme harjoittelemaan ihmisten etsimistä raunioista. Tämä on Dinin lempiharrastus. Hän vapisee innosta, kun saavumme raunioradalle harjoittelemaan. Kevään 2004 tavoitteena on oppia pelastushaun alkeet ja osallistua ensimmäiseen tottelevaisuuskokeeseen.

Dini on erittäin hyväluonteinen. Pienten lasten kanssa hän on kärsivällinen ja vetäytyy omaan rauhaansa, jos leikit käyvät liian rajuiksi. Toisista koirista Dini ei ole mitään erityisempää mieltä. Hän ei ole riidanhaluinen, mutta ei myöskään välitä leikkiä niiden kanssa. Dinin mielestä ihmiset ja kissat ovat paljon mukavampia. Olemme erittäin tyytyväisiä uuteen perheenjäseneemme ja toivomme, että Dini myös meihin!