Demis

Lisätty sivulle: 2011-04-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Demis
25.5.2011 Demis muutti omaan kotiin maalle

***

Uroskoira, synt. 20.11.2010, kotihoidossa Tampereella

29.4.2011 kuulumisia kotihoidosta: Demis saapui maanantaina kotihoitoon luokseni, ja kaikki on sujunut oikein hyvin. Demis on reipas ja vilkas napero, joka varastaa kaiken mahdollisen mitä pikkuhampaisiinsa saa. Se ei tuhoa mitään, vaan kanniskelee ja piilottelee tavaroita ympäriinsä. Demis rakastaa sylissä oloa ja halailua. Se on hyvin riippuvainen minusta ja perheen muista koirista. Kissojen kanssa se osaa olla nätisti.

Demis nukkuu yöt hyvin sängyssä kainalossa ja ruoka maittaa. Demis ei ole vielä täysin sisäsiisti, pissa ja kakka tulee hienosti jo ulos, mutta sisällä pissataan edelleen myös paperin päälle. Hihnassa se kulkee yllättävän nätisti. Demis on lenkeillä paljon vapaana ja tulee kutsusta luokse. Omassa pihassa se pysyy hienosti vapaana, eikä lähde pois tontilta. Ikkunasta Demis vahtii myös omaa tonttia murahduksilla ja matalaäänisillä haukahduksilla. Demis arastelee uusia asioita kuten vastaantulevia polkupyöriä, autoja jne., mutta ei ole missään nimessä pelokas koira. Se ottaa kovasti mallia ja rohkaisua muista koirakavereista. Demis on aivan ihana, rakastettava ja sympaattinen touhuaja!

24.4.2011 Demis saapui kotihoitoon Tampereelle

2.4.2011 Demisin äiti tuotiin tarhalle viimeisillään tiineenä, ja jos tarha ei olisi ottanut koiraa vastaan se olisi lopetettu, koska omistaja ei sitä enää halunnut pitää. Emo on pystykorvasekoitus Dina, joka on keskikoinen ja ystävällinen entinen kotikoira. Dina sai 9 pentua 20.11.2010 ja osa pennuista on löytänyt jo kodit. Demis on kuitenkin edelleen vailla sitä omaa rakastavaa perhettä.

Demis on reipas ja energinen koiranpentu, joka ei ole sisäsiisti, eikä osaa kulkea hihnassa. Demisin rotuperimässä on palveluskoiraa sekä pystykorvaa, joten pelkästään sohvaperunaksi ei tämä poika halua. Pojasta kasvanee ainakin keskikoinen. Demis myös saattaa haukkua jonkin verran tulevaisuudessa.

Pennut etsivät hyviä koteja, joissa ollaan valmiita kouluttamaan mm. pentukurssilla koirasta yhteiskuntakelpoinen. Uusi omistaja leikkauttaa koiran sen tultua sopivaan ikään.

Kulukorvaus koiranpennusta on 200 e. Kulukorvaus sisältää EU-passin, mikrosirun, rokotukset, loishäädöt sekä traces-tarkastuksen.