Debbie

06.05.2017

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Touhukas Debbie kaipailee lenkkiseuraa

29.10.2019 Debbie on erittäin ystävällinen saksanpaimenkoira tyttö joka etsii uutta kotia. Uusia ihmisiä tavatessaan katselee hetken tarkkaavaisesti ja tulee varovasti tutustumaan. Hetken päästä jo pää työntyy kainaloon rapsutuksia odottaen. Lenkille lähtee innokkaasti ja alussa meno onkin vauhdikasta, rauhoittuu kuitenkin matkan edetessä ja kääntyy kävellessä vilkuilemaan mikä taluttajan vauhdissa oikein kestää. Joidenkin autojen perään intoutuisi menemään mutta on kuitenkin hallittavissa. Debbie tulee toimeen uroskoirien kanssa, narttujen kanssa elo on hankalampaa joten Debbietä ei sijoiteta toisen nartun kaveriksi. Kissojen kanssa tyttö ei myöskään tule toimeen. Mikäli tulevassa kodissa on koirakaveri odottamassa, tulee uroksen olla samaa kokoluokkaa jotta pystyy painimaan sekä leikkimään tytön kanssa jäämättä jalkoihin. Lapsista ei ole kokemusta joten tästä syystä ei luovuteta pienten lasten perheeseen. Osaa joitakin peruskäskyjä mutta kaipaa vielä paljon koulutusta sekä aktivointia. Oikein iloinen ja oppimishaluinen nuori tyttö. Debbien tulevalta kodilta odotetaan kokemusta saksanpaimenkoirista tai muista palveluskoiraroduista. Debbie on sijaiskodissa Uudellamaalla johon tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 450 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-su klo 15-20

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.