Darla (nyk. Siru)

Lisätty sivulle: 2007-12-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Darla (nyk. Siru)
11.1.2008 Darla sai kodin Riihimäeltä

***

Kuulumisia kodista:

10.5.2012 Darla sai pentuna uuden nimen: Siru. Siru on leikattu. Siru on hyvin kiltti, reipas ja usein myös utelias koira. Siru myös näyttää jos on tehnyt jotain pahaa. Siru tulee toimeen hyvin muiden eläinten kanssa. Siispä hän on sosiaallinen paitsi, että hän vierastaa vieraita miehiä.

Siru rakastaa leluilla leikkimistä ja sitä jos joku innostuu leikkimään hänen kanssaan esim. heittämään palloa.

***

Steriloitu narttukoira, noin 5kk

10.1.2008 Darlaa tullaan katsomaan huomenna.

8.1.2008 Darla on n. viisikuinen reipas tyttö, painoa tällä hetkellä n. 13 kg ja korkeutta 40-42 cm. Sisäsiisti tyttö. Kissatkin otetaan vastaan pennun uteliaisuudella, mutta ei sen kummemmin jahtaa. Darlasta tulee keskikokoinen koiruus. Kiltti ja ihmisystävällinen.

7.1.2008 Pikkuisen pomottaa siskoaan Diraa, mutta oikein iloinen tyttö. Pisuja ei ole tullut sisälle ja ruokahalu on hyvä.

1.12.2007 Darla ja Dira ovat n. 4 kk vanhoja narttupentuja. He ovat sosiaalisia ja leikkisiä sisaruksia. Diran ja Darlan vanhemmista ei ole tietoa ja he ovatkin joutuneet viettämään suuren osan elämästään alkeellisissa oloissa. Siitä huolimatta he ottavat ihmiset vastaan innoissaan ja arkuudesta ei ole tietoakaan. Tytöt ovat nyt arviolta 45- 50 cm korkeita.

Sisarukset ovat hyvin samanlaiset. Diran erottaa siitä että sillä on rinnassa hieman valkoista. Darla on täysin musta.

Tulevan omistajan tulee sitoutua kouluttamaan pentu yhteiskuntakelpoiseksi, ja mahdollisesti osallistua esimerkiksi paikallisen koirakoulun pentukoulutukseen ongelmien välttämiseksi. Darla luovutetetaan uuteen kotiinsa rokotettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä sekä tunnistusmerkittynä. Darlan kulukorvaus on 150 euroa.