Dana

2016 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Älykäs ja ihmisystävällinen Dana etsii kotia ainoana lemmikkinä.

12.7.2019 Dana on bordercolliemix, joka tykkää ihmisistä mutta ei yhtään toisista koirista. Dana tarvitsee uudelta omistajaltaan varsinkin remmikäytösohjausta, sillä tyttö rähjää koirille, ja vetää hihnassa, jos vain taluttaja yhtään antaa. Dana on nopeasti oppiva ja hoksaava tyttö, ja varmasti tykkäisi yhdessä harrastamisesta. Yksinolo ja matkustaminen autossa sujuu, mutta kerrostalossa voi äänille haukahdella. Lapsiperheeseen Danaa ei luovuteta, sillä lasten kanssa asumisesta ei Danalla ole kokemusta. Dana painaa n. 25kg.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Jonna / 045 608 0787

Soittoajat: ma-ti 16-20 sekä la 14-18, muina aikoina kyselyt sähköpostitse

jonnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.