Damian (nyk. Danny)

Lisätty sivulle: 2015-12-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Damian (nyk. Danny)
18.3.2016 Damian sai kodin Puumalasta Luna-koiran kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

17.04.2016 Danny on kuin ihmisen mieli eli kiltti ja rauhallinen. Pysyy metsässä hyvin vapaana ja pitkiä lenkkejä on tehty. Kuvissa poseeraa myös pariskunnan toinen osapuoli, Luna-koira.

***

Leikattu uros, noin 1 v.

15.12.2015 Damian on suurikokoinen ja aktiivinen uros, joka kaipailee kotia, jossa on aikaa kouluttaa poikaa. Damian lähtee reippaasti lenkille, mutta osaa ottaa myös kontaktia taluttajaansa, joskin hihnakävelyssä on pojan kanssa vielä opeteltavaa. Damian on juuri kastoroitu ja poika antaa hoitajan kiltisti tarkistaa haavan kunnon.

KULUKORVAUS leikatusta uroskoirasta on 250 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ulkoloishäädön vähintään kerran sekä heisimadotuksen vähintään kerran (ekinokokki). Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koiralla on virallinen EU-lemmikkieläinpassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.