Daisy

Lisätty sivulle: 2012-01-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Daisy
01.09.2017 Daisy sai kodin

***
Narttukoira, 10v

22.08.2017 Daisysta ei oteta tällä hetkellä enempää kyselyjä vastaan

31.07.2017 Daisy etsii uutta kotia omistajan elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Daisy on oikein ystävällinen tyttö joka tulee toimeen toisten koirien sekä kissojen kanssa. Iästään huolimatta pirteä ja aina mielellään lähdössä ulkoilemaan. Daisyn turkki vaatii paljon hoitoa, harjausta sekä pesua tarpeen mukaan joten tähän on tulevan omistajan hyvä olla varautunut. Ei sijoiteta ensimmäiseksi koiraksi eikä lapsiperheeseen. Daisy ja ystävänsä Tico etsivät mielellään yhteistä kotia joko rivi-tai omakotitalosta. Daisy on kotihoidossa tällä hetkellä Vihdissä. Lisätietoa lisätään sivuille kunhan hoitopaikassa on kunnolla tutustuttu koiraan.

KULUKORVAUS yli 10 vuotiaasta koirasta tai erityissijoituskoirasta on 150 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä), ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.

***
24.6.2012 Daisy sai kodin Riihimäeltä.

***

Narttukoira, 4 v.

27.1.2012 Daisy on 4-vuotias 30.6.2007 syntynyt narttu Papilloni eli perhoskoira. Se on tällä hetkellä kotihoidossa ja etsii uutta rakastavaa kotia loppuelämäkseen. Daisy on rekisteröity, ja paperit ovat kunnossa. Daisy on luonteeltaan lempeä ja tulee toimeen kaikkien kanssa, myös muiden eläinten. Jonkin verran se haukkuu kerrostalossa rappukäytävästä kuuluviä ääniä, mutta päivä päivältä vähemmän. Yksin jäädessään saattaa haukkua jonkin aikaa ja sitten rauhoittuu, on testattu. Daisy on kotoisin Vaasasta, ja sen koulutus on tapahtunut ruotsiksi. Daisy ymmärtää kyllä suomea, mutta jotkut käskyt menevät paremmin perille ruotsiksi.

Daisy rakastaa olla ihmisten seurassa. Se seuraa kotona joka paikkaan, ja tulee sohvallekkin viereen tai syliin istumaan. Daisy tykkää nuoleskella naaman ja korvat ihmiseltä puhtaaksi. :) Se on siis kaikinpuolin valloittava tapaus. Ulkoilu Daisyllä sujuu hienosti, vähän saattaa kiertää ihmistä väärältä puolelta tai yrittää mennä kadun toiselle puolelle, mutta heti kun ohjaa oikeaan paikkaan niin kulkee nätisti. Daisyllä on hassu tapa virtsata takajalat ilmassa. Koira antaa pestä ja harjata itsensä tosi hienosti.