Daisy

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Daisy
7/2005 Daisy sai kodin Tampereelta

***

27.6.2005 Pennut on käytetty eläinlääkärillä saamassa ensimmäiset rokotukset, ja eläinlääkäri oli arvioinut ne vasta kolmen kuukauden ikäisiksi.

Kotia tai hoitopaikkaa Tampereen läheltä etsivät ajokoirasekoitustytöt Tiffany ja Daisy. Ne ovat tällä hetkellä Tampereella, jossa nykyisessä hoitopaikassa voivat olla vain muutaman päivän. Tiffany ja Daisy olivat menossa lopetettavaksi, mutta yhdistys päätti etsiä tytöille kodit. Pentujen “kasvattaja” oli jättänyt pennut ystävälleen, joka ei kuitenkaan voinut pitää niitä kauempaa, eikä löytänyt niille kotia etsinnästä huolimatta. Pennuille on todella kiire löytää koti tai hoitopaikka!

Todella ihanat ja herttaiset tytöt. Iloiset, reippaat ja ihmisrakkaat pennut etsivät kotia, “kasvattajan” muutettua ulkomaille. Tytöt ovat todennäköisesti suomenajokoiria. Tiffany on reippaampi ja vilkaampi, kun taas siskonsa Daisy on rauhallisempi ja viihtyy ihan sylissäkin. Todella luottavaisia ja fiksuja pentuja. Osaavat tulla luokse pyydettäessä ja ovat sisäsiistejä. Ensisijaisesti metsästystä harrastavaan kotiin, ei kuitenkaan ulkokoiraksi.