Coral

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Coral
5/2006 Coral muutti omaan kotiin

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

6/2006 Hei! Hyvin mennee ja Coral on kotiutunut tosi hyvin ja on tosi kiltti pentu. Se on aivan leimaantunut minuun ja kulkee kaikkialle perässäni. Tomin kanssa Coral tulee hyvin toimeeen, Tomi on aivan onnessaan uudesta kaveristaan ja se tuntuu paljon eloisammalta nyt kun on koirakaveri kotona. Coral tykkää lenkkeillä ja innostuu heti, kun huomaa että joku ottaa hihnan käteen.

Coral on kasvanut tosi nopeasti ja ruoka maistuu edelleen. Coral on todella utelias pentu, se on kerran löytynyt meidän keittiön pöydän päältä seisomasta ja mökillä se tippui järveen, kun näki siellä jotain kiinnostavaa! :)Siinä sitten kyllä tultiin juosten nopesti rantaan. Coral tykkää juosta pihalla, varsinkin jos siellä näkyy lintuja niin perään vaan:) Linnut ja perhoset on sen mielestä kivoja jahdattavia! Pehmolelutkin on saanut kunnon kyytiä ja luut maistuu todella hyvin. Hyvä tapa saada neiti rauhoittumaan on antaa sille luu nenän eteen, niin se etsii paikkansa ja alkaa rouskuttamaan. Isot hädät se osaa jo tehdä ulos, mutta kyllä sisäänkin vielä vähän lirutetaa. Coral tekee usein ilo-pissoja, kun menee kotiin ja ei olla vähään aikaan nähty ja muutenkin se sekoo ilosta ja sitten vaan halaillaan hetki. T. Mari ja Coral

***

Narttupentu, noin 3-4kk

17.5.2006 Kuulumisia kotihoitopaikasta: Coral on iloinen ja leikkisä pentu. Tykkää kovasti ihmisten seurasta, viihtyy hyvin yksinkin, varsinkin jos on jotain mukavaa pureskeltavaa. Coral ei pelkää vieraita ihmisiä, vaan menee rohkeasti tekemään tuttavuutta jos sille annetaan siihen mahdollisuus. Oudoille äänille haukahtelee useamman kerran päivässä, Coral on komentanut mm. tv:tä muutamaan otteeseen. Autossa matkustaminen sujuu hienosti, pentu nukkuu enimmäkseen takapenkillä. Hihnassa Coral oppi kävelemään muutamassa päivässä, ei vedä ja vauhtiakin on kiitettävästi. Ulosmenokin sujuu jo omilla tassuilla ja joskus saattaa pissatkin lirahtaa nurmikolle.

Cora, Coral, Colin, Cocos ja Coconut ovat samassa pentuparvessa kasvaneita. Nämä olivat kaikki iloisia , toinen toistaan uteliaampia ja leikkisiä. Pienen kokoisia, ikä n.3-4 kk.