Colin

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Colin
27.5.2006 Colin sai kodin Helsingistä

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

17.2.2007 Lisätty kuva Colin 1v.

2.9.2006 HYVÄÄ SYKSYÄ KAIKILLE!! Colin on nyt 7kk vanha. Pikku-miehestä on tullut jo melkoisen iso mies. Noin 62 cm korkea ja jo likemmis 30kg hän painaa. Ja kasvu vain jatkuu! Aivan ihana pusuttelija hyperaktiivinen hössöttäjä Colin on vieläkin! Poika on saanut myös varsin äijämäisiä elkeitä. Koirapuistossa pitää aina olla se kovin ja paras jätkä, vaikka äly ja ikä ei siihen ihan riittäisikään.

Yksinolokin on ollut vähän vaikeaa, kun tekeminen tahtoo loppua kesken. Mutta parempaan päin ollaan menossa! Koirakoulun aloitimme Haukuilla ja varmasti se tulee meidän pikku ongelmissamme auttamaan. Metsässä juokseminen on ehdottomasti Colinin lempi puuhaa, mutta tiukkana toisena tulee koirapuistossa leikkiminen ja varsinkin rannallisella sellaisella. Aluksi kun veteen meneminen oli niin pelottavaa, mutta nyt sieltä ei tahtoisi tulla poiskaan! Uusien pikku temppujenkaan oppiminenkaan ei ole vaikeaa. Colin aina aivan loistaa kun se vihdoin oivaltaa mitä sen pitääkään tehdä. Ja miten nopeasti se oppiikaan! Ihana koira!!

6/2006 Hei! Colin on sopeutunut hyvin. Se on todella hyper-aktiivinen!! Mutta se oppii nopeasti. Aivan mahtava älypää! Kunhan se malttaisi vaan välillä rauhoittua.. Usein asuntoa mennään mahdottomalla vauhdilla nurkasta nurkkaan vinkulelu krokotiiliä ravistellen. Toivottavasti naapurit sulattavat töminän mikä niistä valtavista tassuista lähtee! Onneksi olen saanut sen nyttemmin nukkumaan sentään koko yön. Aamulla kyllä herätään jo vähän vaille viisi ja käydään ulkona hädillä. Colin on “puoliksi” sisäsiisti. Isot hädät se osaa pidättää ulos. Mutta lätäköitä kertyykin sitten senkin edestä. Ollaan oltu joka päivä Colinin kanssa koirapuistossa ja nätisti se osaa lenkeilläkin kulkea kunhan on rauhoittunut. Viimeisimpänä se on oppinut “nätisti” käskyn, jolloin se on rauhallinen ja ottaa katsekontaktia taluttajaan. Vähän niinkun “vieressä” käsky. Myös “odottaa” se osaa ja melkein “maahan”. Kaire oli opettanut sille jo istu ja että se seuraa. Niin metsässä ollaankin sitten pari kertaa jo käyskennelty. Colin irrallaan. Hyvin se seuraa! Vähän liianki kintuissa kiinni.. Rannassakin käytiin. Colin uskaltautui kahlaamaan. Mutta rupesi sitten haukkumaan aaltoja. Voi sitä hölmöä! Colin osaa myös olla yksin. Nyt ollaan jo päästy 4 tuntiin. Se lähinnä nukkuu yksin olo aikansa. Ainakin varsin uninen koira sieltä ovelle kömpii. Vähän niinkuin “Ai, säkin tulit.” ilme naamallaan. Vessapaperirullaherkku lelut on silppuna lattialla. Että näin! Hyvin on meillä kuitenkin mennyt! Terveisin Nora & Colin

***

Urospentu, noin 3-4kk

Cora, Coral, Colin, Cocos ja Coconut ovat samassa pentulaumassa hoidossa. Nämä olivat kaikki iloisia, toinen toistaan uteliaampia ja leikkisiä. Pienen kokoisia, ikä n.3-4 kk.