Cindy

Lisätty sivulle: 2009-02-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Cindy
28.2.2009 Cindy sai kodin Vantaalta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.9.2009 Keväällä kun kerroin, että Cindy on lääkärissä todettu “terveeksi” niin ei sitten valitettavasti ollutkaan asiat.

Valitettavasti kaikki lääkärit eivät ole suopeita Virosta tuoduille koirille, joten vaihdoimme lääkäriä kun olimme asioista toista mieltä, joten silloin alkoi tapahtumaan. Cindyllä oli mielestämme kipuja, juoksu ei loppunut, korvat kipeät, maha kipeä. Otettiin laaja verenkuva; tulehdusarvot korkealla yms. Ensin korviin tehtiin nukutuksessa huuhtelu ja vielä tehtiin toiseen kertaankin. korvatippoja 4 viikkoa, pitkä matokuuri + vatsa-antibioottikuuri. Tähystettiin kohtu ja munasarjat, joissa todettiin kasvaimia joten Cindy leikattiin 30.4.09. Kasvaimet todettiin onneksi hyvälaatuisiksi:)

Oli näissä kaikissa Cindyllä kestämistä. Viikko tolkulla kun korvia putsattiin ja tippoja laitettiin kolmekertaa päivässä. Tyttö pisti kovasti vastaan, hampailla, oli peloissaan.. mutta kaikki osapuolet ovat onneksi selvinneet siitä ilman traumoja:)

Nyt voin sanoa, että Cindy voi todellakin hyvin ja nauttii mukavista koiranpäivistä onnellisena. Ikä on arvioitu uudelleen ja se on noin 4-5 vuotta.
Kova tyttö leikkimään, pallot ja luut saavat kovaa kyytiä…. Aivan ihana persoona, olemme todella tyytyväisiä:)

Cindy on erittäin kiintynyt Belleen, mustasukkaisuutta jonkin verran on puolin ja toisin mutta kaikki on hallinnassa:) Cindyäkin voi pitää irti koska on erittäin tottelevainen:)

Laitan kuvan jossa on “kolmen kopla Virosta” Tyttärelläni on myös pieni Vili-koira tuotu Virosta tarhalta. Belle on myös Virosta tuotu mutta “yksityisperheestä”. Oikein mukavaa syksynjatkoa! t. Helena & kumppanit

26.3.2009 Cindyllä on kaikki hyvin – tulee erittäin hyvin toimeen Belle uroksemme kanssa ovat jopa syöneet samalta kupiltakin. Cindy on erittäin leikkisä, utelias, rohkea ja fiksu. Kuten kuvistakin huomaat – kaunistuu päivä päivältä.

Meillä ei ole ollut mitään ongelmia – ei eroahdistusta tms. Cindy on aivan ihana:) Ystävällisin terveisin, Helena & kumppanit

9.3.2009 Cindy on kotiutunut oikein hyvin ja tulee toimeen perheen sakemanni- tyyppisen uroksen kanssa. Tosin Cindy on emännän huomiosta joskus mustasukkainen. Cindy oli jo eläinlääkärilläkin käymässä ja tyttö on kaikinpuolin kunnossa. Seuraavat rokotukset tarvitaan vasta vuoden kuluttua.

***

Narttukoira, noin 6-7v.

2.2.2009 Cindy on tuotu tarhalle kodista, jossa sitä oli pidetty huonosti. Cindy oli tarhalle tuotaessa todella laihassa kunnossa. Cindy on hieman arka, sen takia sitä ei suositella lapsiperheeseen. Ei anneta ensimmäiseksi koiraksi, vaan uudella omistajalla on oltava koirakokemusta ennestään. Tuleva omistaja noutaa Cindyn Tallinnasta.

Kulukorvaus Cindystä on 150€ ja se sisältää rokotuksen, madotuksen, ulkoloishäädön sekä tunnistusmerkinnän. Cindyn mukana tulee myös passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.