Cillari (nyk. Cilla)

Lisätty sivulle: 2007-01-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Cillari (nyk. Cilla)
3.2.2007 Cillari sai kodin Tampereelta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

21.12.2008 Vaikka Cillalandian tietotoimisto sulkikin ovensa ajanpuutteen vuoksi, ei täällä suinkaan kuollutta ole! Cilla on oppinut matkustamaan autossa, ja itseasiassa se loikkaa minkä tahansa auton kyytiin, jos vain suinkin on mahdollista. Myös avoin takapaksi kiinnostaa. Ja junailu on ihan OK juttu kanssa. Veneily on myöskin tullut tutuksi ja kovin rakkaaksi, vielä kun oppisi odottamaan rantaan asti! Mutta ymmätäähän tuon toisaalta, viime kesänä kun pääsi jahtaamaan mökkinaapurin lampaita aina mereen asti.

Tuleva uusivuosi hirvittää jo valmiiksi, viimeksi aika kului peläten hysteerisesti. Tällä kertaa käytetään kovempia keinoja ja huolehditaan ettei tarvitse enää pelätä ainakaan ihan niin paljon. Tuossa syksyllä käytiin leikkauttamassa neiti, ettei enää tule noita kiima-aikojen ihania hysteerisyyksiä. On rauhoittunut toisaalta, toisaalta muuttunut vielä entistäkin leikkisämmäksi.

Uintitreenit alkavat taas ensi keväänä (todennäköisesti heti jäitten lähdettyä jos laskee vähäksikin aikaa neidin pois valvovan silmän alta). Viime kesänä jouduttiin keskeyttämään uintihommat ihottuman vuoksi. Toivottavasti ensi kesänä vältytään siltä. Kaikki on sinänsä ihan OK, eipähän tuota kyllä uskoisi rescue-koiraksi. On niin luottavainen ja kaikki on muutenkin hyvin. Kun joskus tulevaisuudessa vaihdetaan isompaan kämppään saa Cilla itselleen kaverin, teidän kautta totta kai. Hyvää joulua! T: Cilla, Tiina ja Petri

***

Narttukoira, noin 6v.

29.1.2007 Cillarin aika tarhalla alkaa olla lopussa.

21.12.2006 Cillari on n. 6v narttu. Cillari muistuttaa mustaa saksanpaimenkoiraa ja katselee aran oloisesti häkissään. Kun Cillarin luo menee, se kuikuilee eikä oikein tiedä, mitä ihmiseltä odottaa. Kun Cillarille laittaa hihnan ja jos hihna vähänkään kilahtaa, pelästuu neitonen kovasti. Kun mitään ihmeellistä ei kuitenkaan tapahdu, lähtee neiti mieluusti lenkille.

Lenkillä Cillarista löytyy rohkeutta kerrakseen ja se käyttäytyy jopa vähän dominoivasti muita koiria kohtaan, mutta kun on ihmisen kanssa kahden, on tyttö melko arka. Ei kuitenkaan rähjännyt tällä kertaa muille koirille, mutta käyttäytyi hyvin itsevarmasti kohdatessaan lajitovereitaan.

Cillarilla on pientä pyöreyttä vatsan seudulla ja lihaskunto selvästi heikko, joten liikuntaa ja lämpimää kotia tämä neitokainen kaipaisi! Cillari on löytynyt Maardusta ja odottanut kotia Tallinnan Loomade hoiupaikissa 7.12. lähtien. Rek nro 4351. Luovutusmaksu 100 e.