Cihara (nyk. Siiri)

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Cihara  (nyk. Siiri)
11/2002 Siiri pääsi Suomeen ja tuliaisena masussa oli kolme pientä pentua: Nestori (nyk. Kaapo), Taavetti ja Elvira (nyk. Tara). Siiri asuu Lempäälässä novascotiannoutaja Ronin ja walesinspringerspanieli Miskan kaverina

***

Kuulumisia kodista:

Siirille kuuluu oikein hyvää! Se on todella ongelmaton koira. Tänä vuonna se on luopunut jopa hankkeestaan tehdä pihastamme suuri argeologinen kaivos eli olemme päässeet yhteisymmärrykseen kuoppien kaivamisesta :) Siirin kanssa eläminen on siis erittäin helppoa ja se käyttää suurimman osan elämästään kuorsaamalla sohvalla :) Kuitenkin se on ihan pirteä ja reipas ja jaksaa kevyesti painattaa vauhdilla metsässä pitkiäkin lenkkejä. On itse asiassa ollut alusta asti fyysisesti yllättävän hyväkuntoinen. Siiri on myös ollut täysin terve ja eläinlääkäriä ei ole tarvittu kuin rokotuksiin. Luonteeltaan se on hyvin pehmeä ja kiltti ja tulee hienosti toimeen muiden koiriemme kanssa (on raukka laumajärjestyksessä pahnan pohjimmainen, vaikka ikäjärjestyksessä onkin vanhin). Joten jos kaikki sujuu jatkossakin yhtä hyvin, niin Siiri-mummeli porskuttaa vielä eteenpäin monta vuotta :)
terv. Elina & Siiri
http://www.koirakopla.com/siirinsivu.html

***

Tarhalla: Tarhan johtaja pyysi laittamaan Siirin (ent. Ciharan) kotia etsiviin. Ihastuttava tyttö, mutta ollut tarhalla jo yli puoli vuotta. Labradorityylinen jykevä mummo. Tuli kadulta, eikä kukaan ole kysellyt perään. Pelkäsi kameraa, mutta ei ihmisiä. Tarhan johtaja oli vienyt Ciharaa aina välillä tarhan ulkopuolelle, mutta se oli hieman arka vieraassa paikassa. Ciharalle ihanteellinen eläkepäiväkoti olisi talossa, jonka pihalla se saa oleskella vapaana. Käytimme Ciharaa lääkärissä tutkittavana. Iäksi arvioitiin n. 8 vuotta. Ciharan keuhkot ja sydän olivat kunnossa, mutta se aristi hieman mahaansa. Ihmettelimme sen yllättävän paksua kuntoa ja päätimme ultrauttaa sen varmuuden vuoksi. Pentuja löytyi, arviolta 6 viikon ikäisiä. Cihara tuli Suomeen ja sai uuden nimen Siiri. Pentuja syntyi neljä. Valitettavasti yksi oli liian heikko, mutta loput kolme ovat valmiina etsimään koteja.