Chuki

Lisätty sivulle: 2007-09-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Chuki
9/2007 Chuki sai kodin Vampulasta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

1.10.2007 Hei! Löysin uuden isäntäväkeni Haapsalusta hotelli Fra Maresta. Lähdin seuraamaan heitä ja toivoin saavani kodin, jossa nukkua ja syödä joka päivä. Hetkellisesti kadotin isäntäni heidän lomansa loputtua.

22.9.2007 pelottavan automatkan jälkeen saavuin Tallinaan ja tapasin uudet isäntäni jälleen, riemu oli suunnaton. Tosin hieman minua pelotti, kun jouduin vaihtamaan autoa, joka suuntasi laivaan. Samana iltana saavui Vampulaan ja tapasin uuden laumani.

Remu 10,5 vuotias sekarotuinen leikattu uros on lauman johtaja, hän on minun idolini jota seuraan ja matkin kaikessa. Zili 11kk saksanpaimenkoira on paras leikkikaverini, painimme ja juoksemme pitkin pihaa ja peltoja. Minulla on hurjan hauskaa täällä Vampulassa, ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi.

Opettelen vartioimaan taloa ja isoja nelijalkaisi, joita isäntäni kutsuvat hevosiksi. Aamuin ja illoin käyn laskemassa, että kaikki kahdseksan ovat paikalla. Olen oppinut kulkemaan pihamaalla ilman remmiä, tosin kun lähdemme jonnekkin joudun kulkemaan ärsyttävässä hihnassa. Iltaisin olen hyvin väsynyt päivän leikeistä, nytkin minua väsyttää suunnattomasti. Laitan vielä liitteeksi muutaman kuvan. Kirjottelen taas itsestäni jossain vaiheessa. T: Chuki alias SAKKE Shakaali.

***

Uroskoira, noin 10kk

2.9.2007 Chuki on noin 10kk ikäinen uros Haapsalun koiratarhalla.

Chuki on iso koira jolla on vielä lapsukaisen luonne :), se haluaa kovasti olla koko ajan ihmisten kanssa ja itkee jos ei saa huomiota. Mahdollista siis on, että Chukillakin tulee olemaan eroahdistusta!

Chuki löytyi läheltä Laineen terveyskylpylää, jossa se kerjäsi ruokaa suomalaisislta turisteilta, siitä ilmoitettiin tarhalle ja nyt Chuki odottelee tarhalla uutta kotia. Se on energinen, normaali nuori koira, joka tarvitsee vielä paljon koulutusta. Mahdollisesti se on ollut aiemmin kotikoirana, se on myös sisäsiisti.

Chuki pitää lapsista, tosin parasta olisi että ihan pienten lasten perheeseen Chuki ei menisi, ainakaan jos lapset eivät ole tottuneet isoihin aktiivisiin koiriin. Chukia ei myöskään luovuteta kerrostaloon eikä ensimmäiseksi koiraksi.