Chipa

Lisätty sivulle: 2013-09-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Chipa
12/2013 Chipa sai kodin Haminasta.

***

Kuulumisia kodista:

12/2013 Chipa oli kuin kotonaan heti kun pääsi pois kuljetuslaatikosta. Ei minkäänlaisia ongelmia ole ollut. Ei ole kova haukkumaankaan. Jää ihan suosiolla kotiin silloin, kun en voi ottaa häntä mukaan. Lajitovereita hänellä on tapana haukkua, mutta muuten ei hauku polkupyöriä, kelkkoja, mopoja, lapsia, ym, joita edeltäjänsä haukkui. Ei myöskään vaikuta paukkuaralta. Ruoka allergioita ei ole ilmennyt. Chipa on oikein kiva pieni ja reipas poika.

***

Leikattu uros, n. 7 vuotta

11.9.2013 Chipa on joutunut koiratarhalle, koska sen omistaja kuoli. Poika on n. 10 kg painava sekoitus, jolle häkkielämä riittäisi ja poika rähiseekin ollessaan häkissä. Chipa alkaa nauttimaan, kun pääsee häkistään ulos ja se pitää kovasti ihmisseurasta. Chipa on myös trimmattu tarhalla. Omaa temperamenttiakin pojalta voi myös löytyä omassa kodissa. Varmuuden vuoksi ei pikkulapsiperheeseen.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus on 250 euroa.