Chili

Lisätty sivulle: 2010-11-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Chili
5.10.2011 Chili sai kodin

***

Kuulumisia kodista:

22.11.2011 Chili tuli 5.10.2011 kotiin ja on tultu toimeen loistavasti. Tosi hyvä lenkkikaveri sen jälkeen, kun saatiin kunto nousemaan ja muutama kilo karistettua. Toisella viikolla ei syönyt eikä tuntunut edes herkkupalat kelpaavan ja huolestuin vähän. Käytin eläinlääkärillä ja hampaat näytti huonokuntoisilta. Olikin kuitenkin vaan alkustressi kyseessä, onneksi. Nyt syö normaalisti ja hampaista pidetään harjaamalla huolta, vaikka ei ole Chilin lempipuuhaa, niin on tosi nätisti ja muutenkin todella kiltti koira.

Seurailee vielä joka paikkaan ja haluaa jatkuvasti olla lähellä, kun on vieraita ihmisiä paikalla, mutta opetellaan olemaan yksin ja itsenäistymään. Peruskäskyt piti opettaa alusta, mutta oppii yllättävän helposti vanhaksi koiraksi :) leikkiikin kun nuorempi koira! Terveisin Arla ja Chili.

***

27.6.2011 Lisätty Chilille kesäkuvia.

24.3.2011 Lisätty lisää kuvia Chili-tytöstä. Chili on rauhallinen koiratyttö, jonka iäksi on arvioitu n. 5-vuotta. hili kävelee nätisti hinassa ja se on tullut toimeen muiden koirien kanssa. Chili on tullut hoitopaikkaan näkintyneenä, jonka takia tytö ruokavalioon tulee kiinnittää huomiota, koska nyt tyttö söisi niin paljon ruokaa, kuin vain saisi.

31.1.2011 Chili on vahvistunut ja reipastunut kovin. Odotan vielä lisätietoja Chilin luonteesta.

4.11.2010 Chili on omistajansa pahoin laiminlyömä narttukoira, joka on toipumassa hoitopaikassa. lisätietoja myöhemmin.