Cheek (nyk. Napsu)

Lisätty sivulle: 2013-10-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Cheek  (nyk. Napsu)
11/2013 Cheek sai kodin Porvoosta.

***

Kuulumisia kodista:

25.3.2014 Heii! Entinen Cheek nykyinen Napsu lähettelee terveisiä teille täältä Porvoosta :) Marraskuussa Napsu haettiin teiltä tänne meille ja aika on mennyt todella nopeasti. Ei vaihdettaisi tuota ihanaa koiraan mistään hinnasta pois. On ollut ala ja ylämäkiä, mutta kaikki vahvistaa. Napsulla oli pitkän aikaa vaikeuksia kävellä hihnassa nätisti, mutta nyt sekin sujuu ihan mallikkaasti. Napsu on oikea hurmuri, joka sulattaa kyllä kaikkien sydämmet (sekä ihmisten että eläinten). Napsu tulee kaikkien koirien kanssa todella hyvin toimeen, eikä rähise kellekkään yhtään tai ole agressiivinen :)

Napsu rakastaa nyt talvella lunta. Napsu voisi päivät pitkät viettää lumessa hääräten ja sama juttu pätee vesi/kuralammikoihin. Mutta sen jälkeinen suihku ei olekkaan enään niin kiva:D

Napsu on myös kova puhumaan – kun herralta jotain kysyy niin hän vastaa ns. puhumalla :D Eli ulisee ja sökeltaa jotain. Hieman vaikeuksia on vielä innostumisen kanssa. Elikkä kun tulee tänne joku vieras tai perheenjäsen niin Napsu alkaa innostuneena näykkimään. Napsu näykkii kaikkia muita paitsi perheen isäntää. Näykkiminen ei ole siis agressiivistä vaan pikemminkin leikkinäykkimistä. Kaikki keinoja ollaan kokeiltu, mutta mikään ei tunnu auttavan, tosin näykkiminen on siitä kyllä vähentynyt kun Napsu tuli meille :)

Haluttiin lähettää terveisiä täältä ja kertoa, että kaikki on kunnossa ja kiitos kun toit Katarina Napsun meidän elämäämme! Liitteenä pari kuvaa meidän komistuksesta:)

***

Leikattu uros, noin 9 kk, kotihoidossa Somerolla/Somerniemellä.

11.11.2013 Heips, olen ilonen koirapoika ja saavuin kotihoitoon 9.11 Suomeen. Vähän jännitän kun uusia ihmisiä tapaan, mutta hetken päästä olen jakamassa kuraisia pusuja. Olen tullut toimeen kaikkien täällä hoitopaikassa olevien koirien kanssa kokoon tai ikään tai sukupuoleen katsomatta, mutta varmuuden vuoksi toivon että minua odottaisi uudessa kodissa tyttöystävä. Kuljen remmissä ihan ok. Juoksu ja paini talon spk-tytön kanssa on parasta ja sitten onkin kiva nukkua sylissä. Tykkään kovasti hellyydestä ja rapsutuksista. Mikäli kiinnostan, soittelehan hoitomammalle ja hurauta tapaamaan minua.

28.10.2013 Cheek on noin 8 kuukauden ikäinen leikattu, keskikokoinen uros Tallinnan tarhalla. Cheekillä on iloinen ja positiivinen luonne. Cheek on kova hyppimään ja riekkumaan hihnassa, kun lähdetään tarhasta lenkille. Tarvitsee määrätietoista ohjausta ja koulutusta perustavoille. Cheek on hyvin leikkisä ja kova juoksemaan ulkoilutarhassa. Tulevan kodin tulisi harrastaa kaikenlaista aktiivista ulkoilua ja yhdessäoloa. Kodin olisi hyvä sijaita maalla, jossa tilaa ja “lottovoittona” olisi aidattu piha. Tulevalla kodilla olisi hyvä olla koirakokemusta ja halua opettaa Cheekistä hyvä koirakansalainen.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 250e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä kastroinnin. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.