Chara (nyk. Klaara)

Lisätty sivulle: 2009-02-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Chara (nyk. Klaara)
3.4.2009 Chara sai kodin ainoana koirana Pirkanmaalta

***

Kuulumisia kodista:

1.5.2009 Klaaralla menee hyvin Klaaralla meni ensimmäiset kaksi viikkoa meihin totuttelemiseen ja ihmeteltiinkin jo, että onko meille tullut maailman rauhallisin tyttö. Nyttemin Klaararasta on tullut leikkisä tyttö niin kuin ikään kuuluukin. Vaimo on käynyt juoksuttamassa Klaaraa paljon ja on tullut siihen tulokseen, että vanhan pitkänmatkan piirimestarin paukut loppuvat ensimmäisenä. Meillä on ravintola ja Klaarakin on löytänyt itsestään gastronomisen puolen. Tuon töistä kotiin kaikki possun ja härän fileen päädyt ja niistä on tullutkin Klaaran suosikkeja.(Käy kuin sika limppuun). Klaara on ottanut myös omakseen meidän kaikkien kengät, pojan nappikset on tuunattu uuteen uskoon, minun lenkkarit ja vaimon korkkarit. Nyt ollaan piilotettu kaikki kengät välieteiseen ja hankittu enemmän luita ja kaikki on mennyt hyvin. Klaara Vappen P.S: kiitoksia maailman ihannimasta koirasta

***

23.3.2009 Kuulumisia hoitokodista: Elikkäs Chara tuli meille hoitoon viime perjantaina. Oikein loistavasti on menny! Chara (sanon sitä Sessiksi, koska meidän oma koira on Karo ja sitä on tarhalla sanottu Ceciliaksi…) on tosi rauhallinen pentu. Toki siitä löytyy se pentumainen villeyskin välissä. Odotin sellaista hulvatonta, riehakasta ja vähän väliä pissivää tohalesta :) Vain 3 pissaa on tullu sisälle. Ollaan harjoiteltu naksutinkoulutuksen alkeita sen kans. Chara tulee hyvin toimeen meidän omien koirien ja kissojen kanssa. Minulla on 6v poika, joka on Charan mielestä aivan ihana :)
Charan säkäkorkeus on tällä hetkellä noin 60cm, eli taitaa kasvaa melkoisen isoksi!

20.3.2009 Chara saapui Suomeen kotihoitoon.

***

3.2.2009 Chara on noin 4-5 kuukauden ikäinen narttukoira Virumaan tarhalla

Chara asustelee tarhalla pienessä parakissa usean muun koiran kanssa. Chara on tästä laumasta selvästi se kaikkein rauhallisin koira, vaikka ikää tytöllä onkin vasta nelisen kuukautta.

Chara etsii itselleen kokenutta kotia omakotitalosta.

Chara luovutetaan uuteen kotiin mikrosirutettuna, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus 180 euroa.