Cessibon (nyk. Donna)

Lisätty sivulle: 2012-09-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Cessibon (nyk. Donna)
3.11.2012 Cessibon sai kodin Ulvilasta.

***

Steriloitu narttu, noin 5kk

17.10.2012 Lisätty uusia kuvia Cessibonista. Cessibon on valmis rokotusten puolesta matkustamaan Suomeen 20.10.2012 lähtien.

Tarhan kertomaa: Cessibon on kova leikkimään palloilla ja köysilelulla. Juoksi koirien aitauksessa kuin tornado. Tottelee kun kielletään, jos hyppii vasten ja haluaa leikkiä lisää. Osaa istua kun pyydetään pienen makupalan voimalla. Cessibon osaa aika hyvin kulkea hihnassa mitä nyt tuon ikäinen voi. Ei pureskele hihnaa. Kuuliainen ja järkevä pentu. Koulutukseen on tietysti hyvä paneutua, jotta tottelevaisuus pysyy kurissa. Tuntuu tottelevaiselta ja oppivaiselta pennulta. Vähän aristaa isoja koiria.

12.10.2012 Cessibon siirtyi Tallinan tarhalle. Cessibon painaa 14 kg. Cessibon on mukava pentu. Ei ole ujo. Cessibonista voi kasvaa isokokoinen tyttö. Cessibon on hyvin sosiaalinen pentu. Haluaa leikkiä ja olla ihmisten seurassa.

22.9.2012 Cessibon on noin 4 kuukauden ikäinen sakemannisekoitus narttu Kohtla-Järven tarhalla. Tytöstä kasvaa noin keskikokoinen. Uudella omistajalla tulee olla kokemusta palvelukoiraroduista. Rotuperimänsä vuoksi koiraa ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi. Cessibonin tulevan perheen tulee panostaa tottelevaisuus- ja tapakoulutukseen.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 200e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Jos koira steriloidaan tarhalla, niin kulukorvaus on 250 €.