Castro, Cirun pentu

Lisätty sivulle: 2007-07-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Castro, Cirun pentu
22.2.2009 Castro muutti uuteen kotiinsa Noormarkkuun

***

Uroskoira, noin 2,5v.

30.1.2009 Castro etsii uutta kotia tai hoitopaikkaa omakotitalosta.

2.2.2009 Castro ei ole sopeutunut asumaan kerrostalossa, vaan haukkuu siellä yksin ollessaan ja on myös alkanut tuhoamaan paikkoja. Tällä hetkellä herra on niin stressaantunut kerrostaloelämästä, että ei enää syö kunnolla vaan on alkanut laihtumaan. “Mummolassa” on ollut välillä hoidossa, omakotitalossa rauhallisella alueella, siellä yksin ollessaan on eristetty omaan huoneeseen, josta on tuhonnut ainoastaan patjan, söi siihen ison reiän. Castro on nyt erittäin stressaantunut ja kärsii eroahdistuksesta, tarvitsee siis rauhallisen ympäristön ja omakotitalon. Luonteelta herra on kiltti, tuli kissojen kanssa toimeen ja toisen koiran. Paras koirakaveri olisi kuitenkin rauhallinen yksilö. Lenkillä Castro rähisee toisille koirille. Osaa peruskäskyt ja on kyllä nopea oppimaan.

Kulukorvaus Castrosta on 60 euroa.

***

22.7.2008 Castrolle ei tällä hetkellä etsitä uutta kotia. Omistaja yrittää edelleen ratkaista haukkumisongelmaa, jotta poika voisi jäädä tämänhetkiseen kotiinsa.

14.7.2008 Castro etsii uutta kotia, koska se ei ole muuton jälkeen sopeutunut elämään kerrostalossa.

Nykyisen omistajan kertomaa: Kaikista paras olisi kun Castro pääsisi omakotitaloon ja saisi vapaasti vartioida reviiriään. Castro on luonteeltaan
aivan ihana, tulee hyvin toimeen toisten koirien+ kissojen kanssa ja lasten seurassa. On oikein rauhallinen ja hyväkäytöksinen nuorimies. Lenkeillä yrittää välillä vetää, mutta pääosin kulkee nätisti hihnassa. Vapaana osaa tulla kutsusta luokse mikäli nyt ei satu näkemään jänistä tms jonka perään varmasti pinkasee.

Toisia koiria kun tulee vastaan niin ohitukset menee vähän niin ja näin, eli vähän remmirähjän vikaa pojassa on, mutta sehän vaatii vain paljon harjottelua niin eiköhän sen saa kitkettyä pois. Castro vaatii paljon liikuntaa ja parhaiten sen saa väsytettyä kun saa juosta vapaana metsässä toisten koiruuksien kanssa. Castro siis tarvitsisi rakastavan kodin missä ulkoillaan paljon ja olisi hieno juttu jos kodissa olisi Castrolle koirakaveri, se voisi vähän helpottaa eroa rakkaasta Tellu “siskosta”. Castro on n 60cm ja painoa 30kg, poika on syntynyt 31.5.2007.

***

7/2007 Castro sai kodin Kotkasta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

2.10.2007 Oikein hienosti on mennyt ja kovasti on poika tosissaan kasvanut! Painoa on tällä hetkellä n 18kg. Castro on oikein mammanpoika ja se kulkee jatkuvasti mun perässä ja seurailee mun tekemisiä. Castro nauttii uusien asioiden opettelusta ja monesti palkkioksi riittää pelkkä kehuminen. Täytyy sanoa, että on ollut todella mukava opettaa noin innokasta oppilasta:)

Meidän toisen koiran kanssa ovat kuin paita ja peppu ja energiaa kuluu hyvin kähnätessä ja pihalla telmiessä. Vartiovietti on pojalla melko kova ja ilmoittaa vähänkin epäilyttävästä äänestä hurjasti haukkumalla ja mikä parasta Castro on tartuttanut haukkuvimman meidän(ennen niin hiljaiseen) bokseriin. No onneksi asutaan omakotitalossa ja naapurit ovat kaikki koiraihmisiä. Lenkkeilystä vielä niin hihnassa osaa kävellä nätisti ja tykkää pysytellä mun vierellä ilmeisesti namien toivossa;).

Castro tulee mainiosti toimeen toisten koirien kanssa ja osaa muutenkin käyttäytyä hyvin niin maalla kuin kaupungissakin. Linja-autollakin ollaan ajeltu ja poika vain rauhallisesti käy maate ja ei välitä ympärillä pyörivistä ihmisistä ollenkaan.. Ensi viikolla olisi tarkoitus mennä ensimmäistä kertaa kentälle.

***

Urospentu, noin 2kk

2.7.2007 Sivuillamme kotia etsinyt Ciru-tyttönen synnytti hoitopaikassaan 6 pentua. Pennut syntyivät 31.5.07 ja niistä viisi on poikia: Capu, Casper, Casimir, Castro ja Consta. Ainoan nartun nimeksi tuli Chiqi.

Luonteeltaan pienokaisten emo Ciru on äärettömän kiltti ja rauhallinen. Sen säkä on noin 60cm.

Pentujen isästä meillä ei ole tietoa, eikä Ciru ole sitä meille halunnut kertoa:). Pennuista kasvaa joko keskikokoisia tai isoja, ja siitä syystä etsimme mielellään koirakokemusta omaavia koteja.

Kaikki pennut on sosiaalisia ja elävät hoitokodissa perheen keskellä. Pennut luovutetaan viikolla 30.

Tulevan omistajan tulee sitoutua kouluttamaan pentu yhteiskuntakelpoiseksi, ja mahdollisesti osallistua esimerkiksi paikallisen koirakoulun pentukoulutukseen ongelmien välttämiseksi. Tulevaisuudessa olisi myös suotavaa steriloida/ kastroida koira, uusien vahinkopentujen välttämiseksi.

Pennut luovutetaan kolmeen kertaan madotettuina, eläinlääkärin tarkistamina, sekä tunnusmerkittyinä. Kulukorvaus pennuista on 150 €.

Castro on pesueen “kovapäisin”, se on aina ensimmäisenä siellä missä sattuu ja tapahtuu. Sosiaalisena ja sisukkaana poikana on aina änkeämässä syliin ja jos on ahdasta niin sisarukset tuupitaan pois.