Casimir, Cirun pentu (nyk. Karu)

Lisätty sivulle: 2007-07-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Casimir, Cirun pentu (nyk. Karu)
07/2007 Casimir sai kodin Joutsenosta.

***

Kuulumisia kodista
7.2.2009 Karusta on kasvanut jo iso mies, painoa on n.40kg. Lasten kanssa tulee erinomaisesti toimeen. Missä meteli ja vilske, siellä myös Karu. Karu nauttii niin pitkistä lenkeistä, kuin vapaana irroittelusta omassa metsässä. Karusta on tullut meidän automaattinen vierastutka. Kun joku tulee pihalle, tulee tieto heti meille.[?] Olemme ikionnellisia tästä “pienestä” karvapallosta.

Kuulumisia kodista
18.9.2007 Poika on tosissaan kasvanut. Painoa on kertynyt reilu 19 kiloa ja pikkuhampaita ollaan pudoteltu viikon ajan. Karu on sopeutunut todella hyvin meidän perheeseen. Leikkii ja riekkuu lasten kanssa pitkät päivät. Ollaan käyty kattelemassa sisarusten päivityksiä, niin aika karvaselta näyttää meidän poika. Lempinimiäkin ovat tutut antaneet, kuten Karvapallo,Karviainen, Tupee… Karu viihtyy niin omalla pihalla irrallaan, kuin lenkillä hihnassakin. Mihin vaan mukaan pääsee. Jos autoa pakataan reissua varten, on Karu jo hypännyt omalle paikalleen makaamaan, ettei vaan unohtuis matkasta.(tykkää siis autokyydistä) Hyvin on oppinut sisäsiistiksi(uskallettiin laittaa isotkin matot jo paikoilleen.

***

2.7.2007 Sivuillamme kotia etsinyt Ciru-tyttönen synnytti hoitopaikassaan 6 pentua. Pennut syntyivät 31.5.07 ja niistä viisi on poikia: Capu, Casper, Casimir, Castro ja Consta. Ainoan nartun nimeksi tuli Chiqi.

Luonteeltaan pienokaisten emo Ciru on äärettömän kiltti ja rauhallinen. Sen säkä on noin 60cm.

Pentujen isästä meillä ei ole tietoa, eikä Ciru ole sitä meille halunnut kertoa:). Pennuista kasvaa joko keskikokoisia tai isoja, ja siitä syystä etsimme mielellään koirakokemusta omaavia koteja.

Kaikki pennut on sosiaalisia ja elävät hoitokodissa perheen keskellä. Pennut luovutetan viikolla 30.

Tulevan omistajan tulee sitoutua kouluttamaan pentu yhteiskuntakelpoiseksi, ja mahdollisesti osallistua esimerkiksi paikallisen koirakoulun pentukoulutukseen ongelmien välttämiseksi. Tulevaisuudessa olisi myös suotavaa steriloida/ kastroida koira, uusien vahinkopentujen välttämiseksi.

Pennut luovutetaan kolmeen kertaan madotettuina, eläinlääkärin tarkistamina, sekä tunnusmerkittyinä. Kulukorvaus pennuista on 150 €.

Casimir on hiljainen sivusta katselija, joka kuitenkin lähtee leikkiin mukaan kun joku yllyttää. Casimir on myös pentueen kookkain uros ja siitä voikin kasvaa täysikasvuisena melko iso.