Carry (nyk. Cassy)

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Carry (nyk. Cassy)
11/2005 Carry sai kodin Porista perheen ainoana koirana

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

5/2007 En muista koska viimeksi olen lähettänyt kuvia ja kuulumisia. Tässä niitä nyt kuitenkin tulee! Kuvia on monta (en osannut valita, kun kaikki oli niin hienoja). Toivottavasti en tuki sähköpostianne! Ensimmäiset kuvat ovat ihanasta talvesta, siitä lyhyestä kun oli pakkasta ja luntakin! Ekassa kuvassa on tämä meidän 100v.-talo missä olemme nyt vuoden asuneet. Olemme aloittaneet uuden talon kaivuut jo. Paljon töitä olisi edessä. Talopaketti tulee 28.6. Se ei tule avaimet-käteen pakettina, vaan vielä on paljon töitä sen jälkeen. Uusi talo tulee n.15km päähän tästä nykyisestä paikasta, tämä jää meidän mökkipaikaksi. Uusi koti on siis myös täällä Lapualla. Muuttamaan pääsemme varmaan vasta joulukuulla (toivottavasti).

Loput kuvat ovat kevätkuvia tästä joen rannasta ja Cassyn kavereista ketkä on käynyt kylässä. Vanhempieni ystävä perhe otti beaglen pennun ja minut laitettiin sille kummitätiksi. Pikku Pilvi on kuvassa n.3-4kk. Äitini koira basset hound Ilpo on Cassyn paras kaveri, koska se on niin leikkisä, he jaksavat temmeltää yhdessä monta tuntia. Marika Seinäjoelta (RR) kävi myös hoitokoiran kanssa kylässä, Piti löysikin nopeasti kodin silloin. Siru on Marikan oma koira. Marika on minun vanha luokkatoveri Merikarvialta. Roope-poika kävi Kankaanpäästä myös meillä kylässä talvella. Roope on hiljainen ja rauhallinen labradorinnoutaja 3v. T:Emilia

Nyt nykyään asumme Lapualla, jonne rakensimme oman kodin miehen kanssa. 2,5vuotta Pohojanmaalla tulee täyteen. Cassy on ehdottomasti vapaa sielu, maalaiskoira, on tykännyt juoksennella vapaana! Porissa nykyään kun vierailemme, niin ei luonnonlapsi saa edes unta kun pitää joka auton ääntä kuunnella ja muffutella.

Viime huhtikuussa leikkautimme Cassyn Seinäjoen pieneläinklinkalla(kallis luksuspaikka oli), mutta vain parasta meidän pikkuiselle! Eikä enää niin pikkuinen, on neitin pemppu jonkin verran levahtanut. Ei mitään ylipainoa ole, mutta rotevampi likka kyllä on kun illalla nukkumaan mennessä rojahtaa peppunsa kanssa viereen tyynylle. Emme ole sen enempää ruokaa antaneet, mutta lenkkeily on vähentynyt rakentamisemme aikana.

Tai Cassyhän oikeastaan lenkittää itse itsensä, kun ympärillä on pelkkää peltoa ja metsää, niin luonnonlapsi on vapaana kaiken aikaa. Nukutuksessa ennen leikkausta eläinlääkärillä lääkäri katsoi Cassyn huonoa silmää tarkasti ja kaiveli josko sieltä löytyisi oikea silmä, mutta ei. Eli Cassyn oikea silmä on todettu alikehittyneeksi ja sillä ei näe lainkaan. Silmälle ei tule myöskään tehdä mitään toimenpiteitä. Silmättömyyden kanssa ei ole myöskään ollut koskaan mitään ongelmaa, mitä nyt pitkässä heinikossa juostessa se punoittaa vähän enemmän. :) Sekä frisbeen tai pallon saa ilmasta kiinni aivan vaivatta!

Cassyllä on paljon poikaystäviä. Lapukka Pekka-poika 2v. asuu tässä lähellä ja käy välistä riiaamassakin omin lupineen. Vanhemmillani on myös vanhoja poikia, Bassetti Ilpo 8v. on kaikkein rakkain Cassyn ystävistä, heillä synkkaa tosissaan. Lämmintä joulun odotusta!

KUULUMISIA UUDESTA KODISTA: Kaikki hyvin täällä. Cassy on hieman voittanut pelkojaan, ei ole enää niin arka vieraita kohtaan. Cassy luottaa minuu jo paljon enemmän, hän on paljon rohkeampi, ja joskus komentaakin mua. Jos torun häntä, että ei! niin hän haukkuu takaisin ja tekee kuitenkin vähän vielä sitä mitä ei saisi, eli kerta vielä kiellon päälle! :) On hieno huomata, että hänelläkin on sanottavaa ja luonnetta, eikä ole läheskään mikään nynny. :) vaikka onkin melko rauhallinen tyttö suurimman osan aikaa. pureskelu on lisääntynyt mutta mitään ilkeämpää pirpana ei ole vielä tehnyt.

Cassy osaa istua paikallaan niin että olemme leikkineet piilottamista, niin että hän istuu makuuhuoneessa “paikka” ja minä vien makupalan olohuoneeseen piiloon. Sitten sanon “etsi” ja Cassy tulee ja etsii karkin. Hän on viisas tyttö. Osaa vähän pyytää jo ulos, ei ole pissannut enää sisälle viikkoon. Ensi viikonloppuna menemme Merikarvialle porukoiden luokse katsomaan toisia koiria. Varmasti tulee olemaan kivaa, itsekin odotan innolla, kun Cassy ei ole vielä päässyt kunnolla leikkimään muiden koirien kanssa. Terveisin, Emilia

***

Narttupentu, noin 2-3kk

Carry on 2-3 kk ikäinen, sakemannisekoitus tyttö. Luonteeltaan Carry on vähän arka, mutta itkee silti ihmisen perään. Sillä on synnynnäinen vamma, toinen silmä puuttuu.

Carry menee kotihoitoon Tallinnassa. Tyttö on tuotu tarhalle kodista. Carry on erittäin ihmisrakas, rauhallinen koiratyttö joka haluaa olla ihmisen lähellä. Carry on leikkisä ja leikkii Merkurin kanssa hyvin paljon pallolla ja vetonarulla. Vähan aristelee ääniä kadulta ja juoksee ihmisen luo, mutta aikanaan kyllä tottuu niihin.Jos ihmista ole lähellä, sitten kelpaa Merkur tueksi. Toisille isoille koirille vähan haukku, mutta lopettaa sen vähan ajan päästa. 25.10 Carry sai heisimatolääkkeen. Osaa jo istua käskystä. Lääkarit sanoivat että silmän voi ommella kiini, jos se häiritsee, noin 8-12 kk iässä. Carry tulee Merkurin kanssa hyvin toimeen, mutta on tarkka makupaloista. -Kaire-