Carolin

Lisätty sivulle: 2012-11-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Carolin
12/2013 Carolin sai oman kodin Vantaalta vuoden tarhallaolon jälkeen. Ensitöikseen Carolin meni istumaan omassa kodissa sohvalle.

***

Steriloitu narttukoira, noin 6v.

11.11.2013 Tässä koirassa yhdistyy koira ja kenguru, mutta kun kävelylenkki pitenee tyttö rauhottuu. Kompaktin kokoinen ja hyvän lenkkikaverin tästä saa, joka lähtee mielellään ulos satoi tai paistoi. Energiataso kyllä vähenee kun pääsee omaan kotiin ja lenkkeilyt ovat jokapäiväisiä. Koiraan voi lähteä tutustumaan Tallinnan tarhalle, joten soitto koira varaajalle ja eikun koiruus kodin lämpimään.

17.5.2013 Carolinin kanssa piti lenkkeillä molempina päivinä. Tyttö on erittäin lihaksikkaassa kunnossa, koska hyppii häkissään paljon kerjäten ihmisten huomiota ja samalla karkoittaen taluttajaehdokkaat. Carolin ei ole suuren suuri, säkä on n. 50 cm ja on melko hoikassa kunnossa tarha-ajan aiheuttaessa tytölle stressiä. Lenkille lähdettiin vauhdikkaasti, mutta Carolin oli kutenkin hyvin hallittavissa ja kävimmepä purkamassa tytön energiatasoja juoksulenkille. Carolin on erittäin ystävällinen ihmisiä kohtaan, mutta valitetavasti ei välitä toisista koirista. Toisille koirille pitää välillä haukahdella kimeällä äänellä, mutta välillä ei sano mitään ohitustilanteessa vaikka pikkukoirat hänelle räksyttivätkin. Paras asumismuoto Carolinille on koti hieman syrjäisemmässä paikassa sekä aktiivinen omistaja, jolla on esim. palveluskoirakokemusta aktiivisen koiran kanssa elämisestä.

26.1.2013 Carolin on hyvin ystävällinen ihmisiä kohtaan ja se etsii vastuuntuntoista kotia ainoana koirana perheessä. Carolin on tarhalla suhtautunut ystävällisesti myös lapsiin.

16.1.2012 Lisätty Carolinille ulkoilukuvia. Carolin nauttii kovasti päästessään juoksemaan tarhan ulkoiluaitaukseen.

11.12.2012 Carolin on jätetty tarhan portille kiinni. Carolin on keskikokoinen. Tytöllä lienee olleen pennut, koska nisät roikkuivat, mutta pentuja ei etsinnöistä huolimatta löydetty. Todennäköisesti Carolinia ei enää perheessä tarvittu. Carolin on kovin ihmisrakas ja nauttii lenkkeilystä ihmisen kanssa. Carolin ei tule toimeen toisten narttujen kanssa ja tämän takia etsiikin kotia ainoana koirana perheessä. Luovutetaan vain kotiin, jossa ei ole kissoja.

30.11.2012 Carolin on noin 6-vuotias steriloitu narttukoira Tallinnan tarhalla.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 250e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä steriloinnin. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.