Carlos

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Carlos
12.1.2007 Carlos muutti omaan kotiin Kyröön

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

17.2.2007 Terveisiä Kyröstä! Edelleen hyvin menee. Viime viikolla käytiin tehosterokotuksilla. Lääkäri leikkasi samalla kynnet. Todettiin, että Carloksen toinen kives ei ole laskeutunut, mutta löytyi ihon alta. Se kuulemma on hyvä, eikä aiheuta esim. syöpäriskiä. Ihana tietää, että kaikki kunnossa.

Muutenkin mennyt paremmin kuin hyvin. Kuvista voinee päätellä, että Carlos on todella sosiaalinen yksilö. Emilia 5kk saa rakastaa, Lilli-koirakin hyvä ystävä. Aamuisin haetaan päivän lehti yhdessä ja tietysti myös luetaan yhdessä. Ollaan hankittu monivitamiinivalmistetta, joka pulverina, eikä tahdo oikein maistua. Herkkupalojen kera yritetään antaa.Lenkkeillään monta kertaa päivässä. Carlos rakastaa uutta lunta ja peuhaa siinä niin hyvin, että turkkikin vaan tulee kiiltävämmäksi. Kuvat kertonevat enemmän kuin tuhat sanaa! Kaikki tutut sanovat, että kyllä Carloksella kävi onni, kun sai hyvän kodin. Ehkä niin. Itsellä vaan päällimmäisenä ajatus, että kyllä meillä kävi onni, kun saimme näin hyvän ja viisaan koiran. Kiitos avusta, että unelmastamme tuli totta!

14.1.2007 Terveiset meiltä kaikilta Kyröstä. Alku mennyt uskomattoman hyvin. Ensimmäinen yö meni matolla meitä tarkkaillen, viime yö sängyssä jalkopäässä. Ruoka maittaa, mutta ei ahmi liikaa. Ollaan ulkoiltu tosi paljon. tutustuttu pihaan ja käyty pieniä maantielenkkejä.

Carlos saanut sellaisia meillä kutsuttuja “hepuleita”, juoksee ja ryntäilee kohti aivan innoissaan. Pannassa osaa kyllä kulkea ihan kauniisti. Kaikki tarpeet tehty ulos! Uskomattoman ihana koira! Kiitos vielä Rekuille tuhannesti, että olemme hänet tänne saaneet. Tulimme Tallinnasta uudella Tallinkin Super Fast laivalla. Matka kesti 2 tuntia. 10. kannella oli huone, jossa koirille koppeja. Muita koiria ei ollut, joten koppiin ei tarvinnut laittaa, vaan vietimme aikaa kaikki siellä,Carlos oli vapaana. Terveisin Kaarina, Jali ja Carlos

***

Uroskoira, noin 3v.

28.12.2006 Carlos noin 3 vuotias uros, joka on löydetty 18.12.06 Viimsi Vallast, ja tuotu Tallinnan Loomade Hoiupaikiin.

Carlos on ystävällinen ja hiljainen poika, jolla on korkeutta noin 35-40 cm. Carlos on vielä karanteenipuolella, joten sen suhtautumista muihin koiriin ei osata varmuudella sanoa. Lisätietoja 6.1.07 jälkeen.