Carlo

12.06.2021

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Herkkä nuori herra Carlo etsii koirakokemusta omaavaa kotia

Carlosta otetaan syyskuun ajan kyselyjä vastaan ainoastaan sähköpostitse. Kerrothan kattavasti koirakokemuksestasi ja millainen koti sinulla olisi Carlolle tarjota. 

22.09.2022

Ujohko huskymix Carlo etsii uutta kotia. Carlo on vieraita ihmisiä kohtaan hieman arahko, tarvitsee hieman aikaa tutustuakseen ja mielellään omaan tahtiinsa, herkkujen avulla tutustuminen onnistuu helpommin. Carlon rotuperimästä löytyy tietojen mukaan myös laikaa joten kyseessä on aktiivinen ja liikunnasta nauttiva nuorukainen. Tulee toimeen toisten koirien kanssa, varmimmin narttujen joten uroksen kaveriksi Carloa ei sijoiteta mahdollisten myöhemmin ilmaantuvien ongelmien vuoksi. Saadessaan itseluottamusta enemmän voi toisen uroksen kanssa yhteiselo muuttua haastavaksi. Tullut sijaiskodissa toimeen myös koiriin tottuneiden kissojen kanssa. Autolla matkustaminen onnistuu hienosti, ei ole pahoinvoiva tai pidä meteliä matkan aikana. Lähtee reippaasti lenkille ja hihnassa kävelee nätisti, joitakin ääniä tai liikkuvia asioita vielä arastelee. Tässä on auttanut sijaiskodin narttu jolta Carlo on hienosti ottanut tukea jännittäviin tilanteisiin. Tulevassa kodissa olisikin hyvä olla odottelemassa sosiaalinen ja rohkea narttu jonka avulla kohdata uusia asioita ja painia suuremmat energiat pois. Yksinolo on sujunut ilman isompia vahinkoja, kenkiä tykkää siirrellä kenkähyllystä toisaalle mutta ei ole käyttänyt niitä puruleluina. Täysin yksin ei sijaiskodissa ole ollut vaan seurana on aina koira-ja kissakaverit. On tullut myös hyvin toimeen isompien, jo kouluikäisten lasten kanssa, ihan pienempien lasten perheeseen ei Carloa tottumattomuuden takia sijoiteta. Carlo on myös kova poika kiipeilemään joten tulevassa kodissa piha-aitojen tulisi olla riittävän korkeat ja suojatut ylitse pääsemisen estämiseksi mikäli koiraa pidetään pihalla vapaana ilman valvontaa. Ei sijoiteta ulkokoiraksi eikä ensimmäiseksi koiraksi.
Carlolle haetaan koirakokemusta omaavaa aikuiskotia joko rivi-tai omakotitalosta rauhalliselta asuinalueelta. Tulevan kodin tulee sitoutua huolehtimaan koiran päivittäisestä runsaasta liikunnan, aktivoinnin ja koulutuksen määrästä. Carlo on sisäsiisti ja sijaiskodissa Pirkkalassa jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 600 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-pe klo 10-18

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.