Carla

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Carla
10/2006 Carla sai kodin pääkaupunkiseudulta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

7.11.2006 Carla on kotiutunut hienosti. Syö hyvin ja ulkoilee reippaasti. Nukkuu sängyn päässä, mutta herättää tasan kello neljä yöllä, kun lehdenjakaja tulee. Jakajan äänet eivät vielä kuulu normaaliin elämään. Opettelemme siis, että Hesari tulee yöllä eikä ole vaarallinen. Carla ja kissamme Häkkyrä tulevat toimeen mainiosti. Jossain vaihetta yötä nukkuvat molemmat sängyn päässä. Välillä juoksevat peräkkäin ympäri huoneistoa. Kissa maukuu aina perään, kun lähdemme Carlan kanssa ulos. Carla ja hänen laumansa voivat siis hyvin Töölössä:-) Terveisin Sirpa

***

Narttukoira, noin 5v.

20.10.2006 Carla on n. 5v pienikokoinen narttu. Carlalla oli viisi pientä pentua, joista kaikki ovat kuolleet. Hoiupaikissa, rek. nro. 3105.

24.10.2006 Carla on tosi jänna neitonen. Kattomatta, että on laiha ja karvalähto tosi suuri pennuista ja aliruokinnasta, on hän riemuisa ja onnelinen. Kävelylle mentiin vauhdikalta, mutta katotin koko ajan ihmisen perän. Sai juosta vapaalta aitauksessa, mutta pieni juoksuhepuli jänniti hänet ja kun nakit taskussa, ei siita tullutki erittäin mitän. Kuitenkin on hänet opetettu, kun istu ihmisen eteen ei hyppi, ei kisko hihnassa.